Nikome ne treba još jedno dete sa Daunovim sindromom: U živoj emisiji izvređala trudnu glumicu, a onda je usledio brutalan odgovor (VIDEO)

Tokom razgovora žena koja je sedela u publici optužila je Evelinu da je ugrozila zdravlje svog nerođenog deteta, naglašavajući da glumica već ima sina sa Daunovim sindromom

  • 2

Ruska glumica je tokom gostovanja u jednom TV programu fizički napala ženu koja je sedela u publici, a koja ju je kritikovala što je dobila dete sa 49 godina.

Evelina Bledans, koja je trudna sa trećim detetom, gostovala je u jednom programu u kojem je govorila o tome kako izgleda ostati trudna u petoj deceniji života, piše Dejli mejl.

Serijski ubica seje strah u ruskom gradu: Brutalno iskasapio dve žene. Uhapšen osumnjičeni sa krvavim rukama (FOTO)

Tokom razgovora žena koja je sedela u publici optužila je Evelinu da je ugrozila zdravlje svog nerođenog deteta, naglašavajući da glumica već ima sina sa Daunovim sindromom.

- Opasno je rađati između 35 i 40 godina, a kamoli kad imaš 49. O čemu ste mislili? Da li želite da rodite još jedno bolesno dete? Da li ćete roditi još jedno dete sa Daunovim sindromom? Nikome ne treba još jedno takvo dete, ni društvu, ni vama- rekla je Elena Lebedeva u programu uživo.

Evelina je pokušala mirno da prekine Elenu, ali bezuspešno. Zbog toga je ustala i došla do žene koja je sedela u publici, dok je jedan od gostiju pokuša da situaciju učini još napetijom, rekavši Eleni da odmah napusti studio.

Besna majka rekla je ženi da "može da govori šta hoće o njoj, ali njenu decu da ostavi na miru", a onda je ošamarila.

Njen sin Semijon rođen je 2012. godine i ima Daunov sindrom, dok njen stariji sin Nikolaj (24) trenutno živi u Izraelu.

 
 
 
View this post on Instagram
Так редко удаётся ни о чём ни думать и ни о чем не париться, а оказывается в этом что-то есть... Сегодня хотелось лежать без движения с пустой головой или беситься с Семиком, а потом вдруг вместе завалиться спать после обеда прямо у моря, ходить медленно и каждый вдох с удовольствием. А у вас часто нега без суеты или как я в попе веник бегаете? И как часто стоит так полежать? И не расслабит ли чересчур? 🧜‍♀️ #чайканапляже #ялтаинтурист #крым #ялтаA post shared by Evelina Bledans (@bledans) on

Glumica sada nosi devojčicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    21. septembar 2018 | 22:22

    Iako joj to uradila ja da sam bila ubila bih je

  • Zgc

    7. decembar 2018 | 22:43

    U pravu je ta Elena. Kad se malo bolje razmisli i jeste veliki rizik, ne toliko za majku koja odluci da radja u 49. godini koliko za dete. Preveliki je rizik, a dete se posle muci do kraja zivota. Ako ne uradi sve neophodne testove da se to otkrije na vreme, onda to nije majcinstvo vec velika neodgovornost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA