Trenuci u kojima se spasilačke ekipe bore za svaki život: Uznemirujući snimci prevrnutog voza na Tajvanu (VIDEO)

Oko 120 vojnika pridružilo se vatrogascima u spasavanju i uklanjaju tela

  • 0

Jedan od najnovijih i najbržih vozova na Tajlandu izleteo je danas iz šina, usled čega je poginulo 22 ljudi, a povređena najmanje 171 osoba, saopštili su tajvanski zvaničnici.

Nesreća se dogodila u 16.50 sati po lokalnom vremenu, dok je voz sa 366 putnika saobraćao na relaciji popularnoj tokom vikenda - iz predgrađa Tajpeja ka Tajtungu, gradu na jugoistočnoj obali Tajvana, saopštila je centralna vlada Tajvana, prenosi AP.

Stravična nesreća na Tajvanu: Voz izleteo iz šina, 22 poginulih, preko 170 povređenih, preživeli pokušavaju da izađu iz vagona, smrskana tela svuda okolo (FOTO)

Oko 120 vojnika pridružilo se vatrogascima u spasavanju i uklanjaju tela kako bi bila identifikovana, ali je pala noć, što komplikuje operacije pretrage i spasavanja.

Snimci u kojima spasilačke ekipe obilaze prevrnutu skalameriju, pokušavajući da izvuku nesrećen putnike i ukažu pomoć onima koji mogu, obišli su i uznemirili planetu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA