Monstrum priznao da je ubio trudnu suprugu sa dvoje dece: Pre toga se pojavio na televiziji i rekao da jedva čeka da se vrate

Nekoliko puta do sada je menjao iskaz, a otkriveno je i da je varao trudnu suprugu

  • 0
Chris Watts Foto: Instagram

Kristofer Vats iz Kolorada priznao je na sudu da je ubio trudnu suprugu i dvoje dece nakon što je postigao nagodbu sa tužilaštvom kako bi izbegao smrtnu kaznu.

Vats je do sada poricao da ima bilo kakve veze sa ubistvom koje se dogodilo u avgustu ove godine, prenosi Dejli mejl.

Vatsonova supruga Šana (34) i njihove ćerke Bela (4) i Seleste pronađene su mrtve u rezervoaru goriva nekoliko dana nakon što je sam Kris prijavio njihov nestanak i kratko se pojavio na televiziji izražavajući zabrinutost i nadu da će se njegova porodica ipak vratiti kući.

Kris se pojavio u jednoj emisiji i molio ženu i decu da mu se vrate Foto: AP/Tajug

Šana je pronađena u plitkom grobu na dnu rezervoara na naftnom polju na kojem je radio njen suprug. Bila je u 15. nedelji trudnoće i nosila je dečaka kojeg su planirali da nazovu Niko. Kasnije se saznalo da je Kris varao svoju trudnu suprugu.

Sudsku nagodnu odobrila je Šanina porodica uz obrazloženje da ne žele da uzmu Vatsonov život kao što je on uzeo život njihove ćerke i unuka.

Tokom iznošenja obrane, njegovi advokati odbili su da predaju uzorke DNA uzete s njegovih ruku i stopala verovatno zato da bi sprečili njihovo poređenje s DNA pronađenim na telima devojčica i njihove majke.

Kada su pronađena tela, Kris je promenio iskaz i rekao kako je on ubio suprugu nakon što je ona ubila njihove ćerke jer joj rekao da će je ostaviti.

Šana je bila u 15. nedelji trudnoće Foto: Tanjug/AP

U utorak je Vats priznao krivicu za ukupno devet dela: ubistvo svakog deteta, žene i nerođenog deteta, nezakonit prekid trudnoće i tri optužbe za manipulisanje mrtvim telima.

Osuđen je na doživotnu zatvorsku kaznu.

Motiv ovog strašnog zločina još uvek nije potpuno otkriven, a rezultati autopsije ubijenih još uvek nisu objavljeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA