≫ 

Lažna dojava: U srednjoj školi pukao bojler, nema ni reči o pucnjavi

Mnogo buke ni oko čega

  • 0

Koliko su svi uplašeni od pucnjava po školama u Americi govori i podatak da je i današnji slučaj shvaćen kao najnoviji napad, a ispostavilo se da je u pitanju neispravan, malo bučniji, bojler.  Američka policija je dobila dojavu da je u Topsail srednjoj školi u Severnoj Karolini u toku pucnjava, prenosi RT.

Na društvenim mrežama su se pojavile informacije da je navodno napadač na krovu škole, ali da je policija na licu mesta.

Jedan od roditelja je napisao da je krenuo da odvede ćerku u školu, ali da ju je pozvala prijateljica koja joj je rekla da ne ulazi u zgradu, jer je u toku pucnjava.

Policija kaže da su na poziv odgovorili oko pola sedam ujutru. Prema pisanju pojedinih medija, naoružani napadač se nalazi na krovu škole.

Ubrzo se ispostavilo da je "neispravan deo tehničke opreme, smešten u blizini krova, koji se u poslednje vreme često kvari, pravio povremene zvuke nalik pucnjevima iz pištolja". U blizini se nalazi još jedna škola, koja je zatvorena zbog ove pucnjave.

Topsail srednja škola se već jednom našla u centru pažnje medija kada je učenik doneo lovački nož u školu. Škola je tada zatvorena, a istog dana je drugi učenik doneo pištolj kako bi zaustavio potencijalnog napadača.

U februaru ove godine, protiv učenika (14) je podignuta optuženica zbog toga što je na društvenim mrežama pretio da će pucati u školi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA