≫ 

Nemica htela da napravi savršen selfi na "kraju sveta", okliznula se i pala: Njeno beživotno telo pronađeno je nekoliko sati kasnije (VIDEO)

U potrazi za mladom ženom učestovali su vojska, avijacija i lokalno stanovništvo

  • 1

Turistkinja iz Nemačke (35) poželela je da snimi nezaboravan selfi na "Kraju sveta", u nacionalnom parku "Horton Plejns" u Šri Lanki, ali se to završilo kobno po nju.

Nemica je u nedelju ujutro došla s drugaricom da bi se slikala, a onda izgubila tlo pod nogama i stropoštala se u provaliju.

U potrazi za mladom ženom, koja je trajala šest sati, učestovali su vojska, avijacija i lokalno stanovništvo. Na kraju je njeno telo primećeno iz vazduha.

"Kraj sveta" se nalazi kod grada Balangoda, u centru ostrvske države u Indijskom okeanu, a turisti ga najradije posećuju u ranim jutarnjim satima, pre nego što se tokom dana navuče magla, kako bi uživali u veličanstvenom pogledu.

VIDEO: Naučio ga da se ne selfira za sva vremena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    13. novembar 2018 | 08:33

    Svi mi ponekad bili smo mozda u nekim istim ili slicnim situacijama da napravimo selfi snova nerazmisljajuci u tom momentu da nam to moze biti zadnji,licno sam imao istu ovakvu situaciju ali Bogu hvala sto nisam dao sebi tada elena do ekstremnosti poduhvata

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA