≫ 

Čitava porodica je brutalno ubijena na svojoj farmi, a sada je otkriveno ko je počinio ovaj užasni masakr (FOTO)

Utvrđeno je da je svaka od žrtava preminula od rane od metka, a jedna od žrtava je upucana čak devet puta

  • 2

Četiri člana jedne porodice uhapšeni su, jer ih se sumnjiči da su povezani sa masakrom jedne druge porodice na farmi marihuane u američkoj saveznoj državi Ohajo.

Osam osoba starosti od 16 do 44 godine pronađeno je mrtvo u četiri različite kuće na farmi u okrugu Pike. To se dogodilo 2016. godine.

Roditelji Džordž “Bili” Vagner III (47) i Angela Vagner (48) uhapšeni su zajedno sa njihovim sinovima, 27-godišnjem Džordžom Vagnerom IV i 26-godišnjim Edvardom Džejkom Vagnerom. Optuženi su za planiranje i izvršenje ubistva, ali i za druge prekršaje kao što su zavera, korupcija, prikrivanje dokaza i ometanje pravosuđa.

Džejk Vagner je bio bivši dečko jedne od žrtava, 19-godišnje Hane Roden, sa kojom je u vreme ubistva delio starateljstvo nad njihovom ćerkom.

Ona je pronađena mrtva u krevetu sa svojom četiri dana starom bebom. Novorođenče je preživelo, kao i još dvoje dece na farmi (jedno starosti od šest meseci, a drugo od tri godine).

- Istraga je pokazala da je su osumnjičeni pratili navike i svakodnevnu rutinu svojih žrtava. Njihovi su im domovi bili poznati, a znali su i gde spavaju - rekao je tužilac i dodao da je ovaj slučaj povezan i sa opsesijom oko starateljstva nad decom, prenosi Jutarnji.hr.

Porodica Vagner je optužena za ubistvo na farmi 2016. godine Foto: Profimedia/Zuma Press - News

Utvrđeno je da je svaka od žrtava preminula od rane od metka, a jedna od žrtava je upucana čak devet puta. Obdukcija je pokazala i da su se žrtve pre ubistva borile protiv napadača. Na tri od četiri mesta zločina je otkrivena marihuana.

Tužilac je ova ubistva opisao kao unapred planirana smaknuća, a vlasti će tek dati potpuna objašnjenja o motivima ovih zločina.

Državni tužilac je prošle godine pozvao javnost da daju informacije o porodici Vagner, njihovim vozilima i oružju. Vagneri su tada tvrdili da njih zlostavljaju dok su pravi ubice negde u bekstvu. Tada su Džejk i Angela Vagner rekli da nemaju nikakve veze s ovim ubistvima.

- Radujemo se danu kad će pravi krivci biti otkriveni i privedeni pravdi zbog ove strašne tragedije. I Vagneri se nadaju da će u idućim mesecima biti poznate sve činjenice - rekao je nakon hapšenja njihov advokat Džon Klark.

Ubijeni su 44-godišnji Keneth Roden, 40-godišnji Kristofer Roden, 37-godišnja Dana Roden, 20-godišnji Klerens Frenki Roden, 16-godišnji Kristofer Roden Mlađi, 19-godišnja Hana Mej Roden, 20-godišnja Hanah Džili, 20, i 38-godišnji Geri Roden.

U vreme ubistva je porodica Vagner živela u Ohaju, ali nakon toga su se preselili na Aljasku. Zbog sumnje na prikrivanje ovog masakra uhapšene su i majke Bilja i Angele Vagner, piše Independent.

VIDEO: Porodice ubijenih u kalifornijskom masakru zagrljene tuguju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA