Seks banda iz Roterdama osuđena na 101 godinu zatvora: Mamili su devojčice, pa ih prisiljavali na odnose i sa po 100 muškaraca

Grupa je mamila devojčice da im se pridruže i omamljivala ih alkoholom i drogama, a onda ih "dodavala" muškarcima po gradu za seks

  • 5

Jedna od devojčica koju je seks banda iz Roterdama namamila, naterana je da ima seksualne odnose sa najmanje 100 muškaraca iz Azije, a da još nije napunila ni 16 godina. Članovi bande osuđeni su na ukupno 101 godinu zatvora.

Kriminalna grupa je mamila mlade devojke da im se pridruže, davala im alkohol i drogu, a onda ih prosleđivala od jednog do drugog muškarca u gradu radi seksualnih odnosa.

Jedna od žrtava rekla je poroti da je imala seks sa najmanje 100 Azijata do svoje 16 godine Foto: Shutterstock

Muhamed Imran Ali Aktar (37), Nabil Kuršid (35), Ikulak Jusuf (34), Tanvir ali (37), Sali Ahmed El Hakam (39) i Asif Ali (33) robijaće zbog niza seksualnih prekršaja.

- Krivična dela počinjena su sofisticiranim varenjem žrtava. Bili su dobro organizovani. Možete biti bez sumnje da su žrtve bile ranjive u ekstremnim razmerama. Žrtve su pretrpele značajne traume i nastaviće da pate celog života - navela je sudija obrazlažući svoju odluku.

Vođa bande Imran Ali Aktar osuđen je ukupno 23 godine za jedno silovanje, jedno saučešće i pomaganje silovanja, tri napada, jedno namamljivanje devojke mlađe od 21 godinu i još jedan seksualni napad.

Ostali su dobili po najmanje 10 godina, a najviše 19.

Ubedili ih da je potrebno da budu deo grupeFoto: Profimedia

Sud u Šefildu saslušao je devojke, koje su sada u tridesetim godinama.

Jedna od žrtava rekla je poroti da je imala seks sa najmanje 100 Azijata do svoje 16 godine, tok je druga bila silovana od strane više njih istovremeno u šumi, sa pretnjom da će je tu i ostaviti.

Porotinicima je rečeno da su petorica iz bande bili prijatelji koji su voleli da se razmenjuju i "dodaju" devojkama.

Kako je rekla tužilac, tako mlade one su bile namamljene i uveravane da je seksualni čin neophodna cena prijateljstva i pripadnosti grupi.

- Bile su zanesene starijim muškarcima azijskog porekla, koji su posedovali skupa kola i činili im se uzbudljivim. Mislile su da žive na visokoj nozi - rekla je tužilac.

(M.Ro./The Sun)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deso

    17. novembar 2018 | 10:47

    Vidim da su to sve ljudi iz muslimanskih zemalja,znaci da im treba suditi po njihovim zakonima. Zna se sta oni misle o naaim zenama,moramo da ih zastitimo.

  • Zak

    17. novembar 2018 | 09:56

    Nije bitno dali su devojcice iz dobrih ili porodica u bedi niko vam ne daje za pravo da ih seksualno iskoriscavate ,tako nas zakon treba da postupa.

  • ffm

    17. novembar 2018 | 12:43

    Sve fini momci naravno cistokrvni Evropljani!Salju ih u Evropu da nam zagade i uniste sve sto je vredno !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA