≫ 

Jeziva saobraćajna nesreća u Ukrajini: Poginuo svetski i evropski šampion (VIDEO)

Prema izveštaju policije, do nesreće je došlo kad je otac Olega Žoha, koji je vozio auto, izgubio kontrolu nad vozilom

  • 4

Šampion sveta i Evrope u obaranju ruku, 33-godišnji Andrej Puškar, poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se desila na autoputu Kijev-Čop, prenose ukrajinski mediji.

U automobilu sa Puškarom je bio i njegov kolega iz reprezentacije Oleg Žoh, kao i Žohov otac. Na njihovo vozilo je naleteo kamion koji se kretao u suprutnom smeru.

U stravičnom sudaru su poginuli reprezantativac i Žohov otac, dok je Oleg sa teškim povredama prevezen u bolnici, gde se lekari bore za njegov život.

Prema izveštaju policije, do nesreće je došlo kad je otac Olega Žoha, koji je vozio auto, izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u drugu traku i direktno se sudario sa kamionom.

Pogledajte snimke:

VIDEO: Srpska porodica pala u kanjon Morače, spasili ih lokalni heroji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    18. novembar 2018 | 22:00

    Veliki sampion, steta. I mali Oleg je bio velika nada tog sporta, cak je ove godine i pobedio Puskara. Dace Bog da se izvuce. Inace, ovo se dogodilo pre nekoliko dana. Oleg je i dalje u komi ali je poceo da dise sam, bez aparata. Drzi se, momak!

  • Goran

    18. novembar 2018 | 18:31

    Ko se kretao u suprotnom smeru?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA