≫ 

Žena ubila, raskomadala i skuvala svog dečka, pa ga poslužila radnicima za ručak: Brutalni zločin otkriven posle nađenog zuba u blenderu

Poslužila je njegove ostatke u tradicionalnom jelu sa pirinčom i mesom

  • 0

Kako javlja AP u Ujedinjenim Arapskim Emiratima uhapšena je jedna žena iz Maroka koju se sumnjiči za brutalno ubistvo dečka.

Tužitelji je optužuju da je ubila svog momka, potom raskomadala njegovo telo i zatim ga skuvala pa onda poslužila kao jelo pakistanskim radnicima. Poslužila je njegove ostatke u tradicionalnom jelu sa pirinčom i mesom poznatom kao mačbos, javlja AP.

Nacionalne novine u Abu Dabiju javljaju da su tužitelji objavili kako je žena uhapšena jer se sumnjalo da je ubila dečka s kojim je bila sedam godina u vezi i to nakon što joj je rekao da planira da oženi drugu ženu.

Tamošnji mediji pišu kako je muškarac ubijen pre tri meseca, ali se za zločin saznalo tek pre nekoliko dana nakon što je njegov brat počeo da ga traži. Tada je u blenderu devojke svog brata pronašao ljudski zub.

Policija je saopštila da će se ženi suditi nakon što bude sprovedena kompletna istraga.

VIDEO: Žena pretukla muža i isterala ga iz kuće, oboje se međusobno optužuju za nasilje u porodici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA