Pitbul se ušunjao u dečji krevetac i nasmrt izujedao tek rođenu bebu!

Sve se desilo u malom mestu Danelon

  • 15

Devojčicu staru svega pet dana na Floridi je nasmrt izujedao pitbul koji je uskočio u njen krevetac.

Kako prenose lokalni mediji, porodica je u gradu Danelon kazala da se ova tragedija dogodila u rano jutro, 11. novembra.

Kako je kazao glasnogovornik lokalnog šerifa, istražitelji su ovaj događaj okarakterisali kao nesrećan slučaj i ne očekuje se podnošenje krivičnih prijava.

Zvaničan uzrok smrti biće potvrđen medicinskim izveštajem.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Kako su kazali u policiji, kada ih je pozvala jedna žena iz ove porodice, ona je rekla da je dete bilo u krevecu, dok je ostatak porodice bio u drugim delovima kuće.

Prema izveštajima policije devojčicin deda ušao je u sobu i video povređenu bebu, koju je izvadio i odmah joj pružio prvu pomoć. To su po dolasku činile i hitne službe, a beba je još davala znake života.

Devojčica je helikopterom prebačena u bolnicu, gde je preminula.

(Telegraf.rs/crimeonline.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    21. novembar 2018 | 06:07

    Ajmo sada ljubitelji ovih zveri...

  • DARKO 100%

    21. novembar 2018 | 06:59

    Kerovi znaju da pokazu ljubomoru pogotovo ako prepoznaju da gube paznju od svojih najmilijih i da je ta paznja usmerena prema drugom,opasni kerovi ma kako se za gazdu cinili pitomi i dobrice nikad nemogu znati kad moze da proradi u njima instikt za napad i sta moze izazvati iritaciju kod njih,opasni kerovi su nekako kao oruzje u kuci,mora se stalno sa njima voditi racuna i pratiti njihovo ponasanje,licno ovaj ker sto je to uradio trebao bi se eutanizirati,mozda jeste bio ljubimac veliki za gazdu ali nemoze se prepustiti slucaju i riziku da jos jedna beba nastrada ili bilo ko u njegovoj blizini

  • Deks

    21. novembar 2018 | 03:45

    A sta ce dzukela u kuci e moj svete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA