≫ 

Majka devetoro dece pobegla sa mladim ljubavnikom iz Afrike i prešla u islam: Bivši muž tvrdi da joj je ispran mozak

Britanka je u vezi sa mlađim ljubavnik već godinu dana

  • 9

Majka devetero dece iz Velike Britanije, koja je pobegla s muškarcem iz Gambije kojeg je upoznala onlajn, prebratila se u islam kako bi mogla da se uda u džamiji za svog ljubavnika.

Heidi Hepvort (45) napustila je decu i supruga s kojim je bila 23 godine u braku u novembru prošle godine i otišla je da poseti svog novog dečka Mamadoua Salieua Jalova u Gambiji. Njen suprug Endi (45) mislio je da egzotična avantura njegove supruge neće biti dugog veka, piše Dejli mejl.

- To je kriza srednjih godina. Isprao joj je mozak - govorio je tada.

Međutim, prošlo je godinu dana, a Heidi sada nosi hidžab i svakog dana se moli Alahu, pripremajući se za dan svog venčanja. U proteklih godinu dana otputovala je četiri puta u Afriku u posetu svom novom dečku, a kad se razvod okonča, planira da se preseli tamo zauvek.

- Gambija je srećnije i brižnije mesto od Britanije. Niko nije mogao da zamisli da će ovo potrajati, ali mi se volimo i planiramo venčanje. Nikad nisam bila srećnija - izjavila je Heidi.

Svog ljubavnika upoznala je na Fejsbuku.

- Ja sam njega zaprosila. Potraćila sam dovoljno vremena u nesrećnom braku - napominje Heidi.

Heidi s Endijem ima šestero dece, a troje dece ima iz prvog braka. Heidi ističe kako je napuštanje dece i selidba na drugi kontinent sasvim druga stvar.

- Brižna majka nikad ne bi otišla da se vucara po Africi s novim dečkom - izjavio je bivši suprug Endi.

Međutim, Heidi ne misli tako. Rekla je kako nikada nije požalila ni zbog jedne odluke i ne smatra se lošim roditeljem.

- Stvarno mi je bilo teško da napustim decu, ali oni nisu mogli ići sa mnom pa sam morala da donesem odluku. Bila sam šokirana ljutnjom kojom sam bila izložena jer sam navodno napustila vlastitu decu. Nisam, to jednostavno nije tako - objasnila je ona.

Heidi je rekla kako svako veče priča sa decom, a deca razgovaraju i s Salieuom. Kroz te razgovore u proteklim mesecima, tvrdi ona, postao im je vrlo drag.

- Ako ljudi misle da sam odluku donela preko noći, greše. Ali ne mislim da se izvinjavam zbog toga što sam sledila svoje srce. Već sam dugo nesrećna i mislim da sam upoznala nekog s kim želim da provedem ostatak života. Zaljubljeni smo i ništa neće sprečiti naš brak - rekla je ona.

I dok njen bivši suprug za krah braka krivi Fejsbuk romansu s mladim Afriakncem, Heidi tvrdi da se njihova veza završila puno ranije nego što je dobila zahtev za prijateljstvom od Salieua.

Ovo je definitivno najluđi dolazak na venčanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA