Ovako izgleda trenutak kada se Trampovi sretnu sa Klintonovima: Ponašanje na Bušovoj sahrani pokrenulo lavinu komentara (VIDEO)

Čitav svet je pomno pratio na koji način su se bivši predsednici i njihove supruge pozdravili sa Trampovima

  • 2

Američki predsednik Donald Tramp i četvorica bivših američkih predsednika prisustvovali su svečanom ispraćaju Džordža Buša starijeg u Nacionalnoj katedrali u Vašingtonu, u retkom trenutku jedinstva podeljene Amerike.

Prve zvanice su počele da stižu već ujutro na svečanost koja je počela u 11 sati po lokalnom vremenu, u prisustvu Donalda i Melanije Tramp, Baraka i Mišel Obame, porodice Klinton i Karter, kao i porodice Buš.

Dolazak Donalda i Melanije Foto: Tanjug/AP

Ono što je bilo posebno zanimljivo jeste interakcija između sadašnjeg i bivših predsedničkih parova. Melanija Tramp se srdačno pozdravila sa Obamom i njegovom ženu, kao i sa Bilom Klintonom dok je Hilari samo mahnula.

Rukovanje Obame i Trampa Foto: Tanjug/AP

Tramp se nakon toga rukova sa Obamom i Mišel, dok je Klintonove zaobišao. Čini se da se oni nisu previše uvredili, a pogotovo Hilari koja se sve vreme trudila da ignoriše sadašnjeg predsednika Amerike.

Svi svetski mediji bruje o ovoj sceni, ali je ovakvo ponašanje i bilo očekivano s obirom da Tramp nije u dobrim odnosima sa Klintonovima.

Stiže kovčeg sa posmrtnim ostacima Buša Starijeg Foto: Tanjug/AP

Na ovom svečanom ispraćaju je vladala skroz drugačija atmosfera u odnosu na sahranu Barbare Buš, majke Džordža Buša i supruge Džordža Buša Starijeg.

Tada je Melanija sama došla na sahranu, dok je njen suprug odlučio da ne dođe kako ne bi remitio svečanost brojnim obezbeđenjem. Ona je sedela pored Baraka Obame sa kojim je sve vreme srdačno ćaskala.

Klintonovi se nisu pozdravili sa Trampom Foto: Tanjug/AP

Društvene mreže su se usijale od komentara zbog osmeha koje su razmenjivali i isticali su da nikada Melaniju nisu videli ovako nasmejanu u društvu svog supruga.

Nakon sahrane je nastala i fotografija za pamćenje koja je takođe uzburkala internet. Na njoj su Barak i Mišel Obama, Bil i Hilari Klinton, Džordž Buš Stariji, Melanija Tramp, kao i Džordž Buš sa suprugom.

Atmosfera na ispraćaju je bila svečana Foto: Tanjug/AP

Svi su bili nasmejani i delovalo je kao da su dobro raspoloženi. Mnogi su komentarisali da ne izgledaju kao da su na sahrani, već kao da su se našli na zajedničkom druženju.

Ranije ove godine svi su pričali o ovom slici Foto: Tanjug/AP

Bilo je i onih koji su rekli da je odsustvo Donalda Tramp dodatno relaksiralo situaciju.

Mnogima je na ispraćaju Džordža Buša Starijeg pažnju privuklo i pozdravljanje Džodrža Buša sa bivšim predsednicima i njihovim suprugama.

Buš je dodao bombonu Mišel Obami Foto: Tanjug/AP

On se rukovao sa bračnom parom Tramp, Klintonovima i Obamom, ali je zato njegovoj supruzi Mišel prilikom pozdravljanja dao bombone.

Ovo je mnoge ponovo podsetilo na sahranu Barbare Buš kada su Džordž Buš i Mišel Obama sedeli jedno pored drugog, a on joj je u jednom trenutku krišom dodao bombone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA