Malene bebe blizance majka udavila u hotelskoj sobi: Stravično ubistvo u Kaliforniji

Ona je prethodno, zbog problematičnog ponašanja, izbačena iz prihvatilišta za žene

  • 3

Policija u Kaliforniji uhapsila je Heder Lengdon (37) zbog sumnje da je svoje sinove blizance, stare svega 10 meseci, udavila u četvrtak, u motelu u centralnoj Kaliforniji. Samo dan pre toga policija je pomogla Heder da se smeste u tom istom motelu, jer je ona prethodno, zbog problematičnog ponašanja, izbačena iz prihvatilišta za žene.

U policiji su objasnili da nikada ranije nisu imali kontakta sa ovom ženom i da bi svakako pozvali psihijatrijsku ustanovu da su posumnjali da Heder može biti opasna po decu.

Printskrin: abc30.com

Tela malenih dečaka pronađena su u četvrtak u 7.45 sati ujutru. Prva ekipa koja je došla odmah po pozivu pokušala je da reanimira beba. Oni su odvezeni u bolnicu, ali su ubrzo proglašeni mrtvima. Policija je nakon kraćeg isptivanja uhapsila majku, a inspektori još nisu identifikovali oca. Lengdon je zadržana u zatvoru bez prava na kauciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olja.

    8. decembar 2018 | 10:43

    Grozno

  • Mlj1228

    8. decembar 2018 | 13:17

    Čudno da nisu oca osudili, pošto su žene zakonom zaštićene...

  • Petar

    12. decembar 2018 | 22:16

    Amerika majka. Kod nas bi lekari psihopate proglasili izmisljenu "postporodjajnu depresiju", pa "njoj treeeba poooomoc", i ostale neoliberalne smecarske retorike, i ludakinja bi bila napolju za 3 dana, spremna da seje mrznju, strah, i smrt i dalje oko sebe. Samo sto ova prica ne pali u USA, tamo ce biti srecna ako proda sve sto ima, da da advokatima da izbegne elektricnu stolicu, i bude osudjena na 2x99 godina bez prava na uslov. Tako se bolesnici uklanjaju iz drustva. Pa ti davi i dalje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA