≫ 

Vidimo se u raju! Mama udavila u kadi ćerkicu (4), pa je zapalila. Verovala da je pali anđeo i da mora da spasi svet

Karli En heris je imala vizije u kojima je videla anđele, posle kojih je počela da veruje da mora da žrtvuje svoje dete da bi dokazala svoju veru

  • 15

Karli En Heris (38) udavila je svoju ćerkicu Ameliju (4) u kadi pošto je verovala da mora da je žrtvuje Bogu. Majka je ćerki rekla "vidimo se u raju" pre nego što je udavila, a potom njeno telo zapalila.

Majka je pre ubistva detetu navodno rekla i da će videti anđele, čulo se na suđenju, piše Mirror. Suđenje majci monstrumu iz Južnog Velsa za tragediju koja se dogodila 8. juna ove godine, počelo je danas. Kako navode tužioci, ona je "namerno udavila dete u kadi punoj vode", telo umotala u toalet papir, a potom ga odnela na stočić u zadnjem dvorištu, gde ga je zapalila.

Karli En Heris boluje od šizofrenije, Foto: Facebook

Karli En Heris ima "teške mentalne probleme" i imala je nervni slom posle kog je počela da veruje da mora da spasi svet. Na suđenju je rečeno da boluje od šizofrenije. Imala je vizije u kojima je videla anđele, posle kojih je počela da veruje da mora da žrtvuje svoje dete da bi dokazala svoju veru.

ANĐELI SU JE UZELI

Navodno je umislila da je i ona pali anđeo koji mora da dokaže svoju snagu, da Amelija mora da bude okupana u hladnoj vodi i zapaljena. Na dan ubistva konzumirala je i amfetamine, od kojih joj se otvorilo "treće oko", verovala je.

Tog dana, u 10 sati je rekla: "Amelija je otišla u raj. Ne idite iza kuće, otišla je na nebo". Oko 45 minuta ranije, komšija je čuo nešto što je zvučalo kao vrištanje devojčice "Mama, mama". Svedok je navodno video stočić za kafu i ugljenisani deo noge. Komšiji je posle ubistva rekla: "Bog će biti s njom. Anđeli su je uzeli", posle čega je komšija, oko 10.15 časova, pozvao policiju.

Amelija Bruk Heris (4), Foto: Facebook

ZVEZDE BILE U SAVRŠENOM PORETKU

Telo je bilo na stolu i osećao se miris izgorelog mesa. Majka je policajcima rekla "Isus mi je rekao da to uradim". Na suđenju je ispričala da je ubistvo trebalo da počini dan ranije jer "su zvezde bile u savršenom poretku sa tačkicama na njenim obrazima". I zato je "zabrljala" ubistvo, jer ga nije počinila dan ranije.

Članovi porote mogli su da čuju da je Herisova sebe nazvala "monstrumom" kada je uhapšena i da je u policijskoj stanici rekla "Zaslužujem da umrem. Šta sam uradila?! Moja devojčica! Anđeli su rekli da to mora da se uradi".

Obdukcija je potvrdila da je dete udavljeno i da nije bila živa kada je zapaljena. Kako se najavljuje, još dok je suđenje u toku, majka bi mogla da bude oslobođena optužbe za ubistvo zbog mentalnog stanja.

VIDEO Teška životna priča poznate bodibilderke: Majka je pokušala da me ubije kada sam imala dve godine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    14. decembar 2018 | 21:36

    Zeludac mi se prevrno ,citajuci ovo,ovo je potvrda da nema na ovoj planeti veceg monstruma od coveka

  • Vukac

    14. decembar 2018 | 21:36

    Ovo se neda citati ,sto je sa ovin narodom sve poludjelo

  • Monika

    14. decembar 2018 | 21:59

    Svako je danas kao neka majka, neki roditelj... Boze me sacuvaj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA