≫ 

Američka novinarka koja je prošle godine intervjuisala Putina, dobila je otkaz: Od bivšeg poslodavca će dobiti 30 miliona dolara

NBC podseća da je ova vest usledila nakon nekoliko meseci pregovora o Kelinom ugovoru

  • 3

Megin Keli, jedna od najplaćenijih osoba u svetu novinarstva, izgubila je posao, ali će joj biti isplaćen novac kao podsetnik na njen trogodišnji ugovor u vrednosti od 69 miliona dolara.

To je otkrio anonimni izvor upoznat sa sporazumom između Keli i njene novinarske kuće En-Bi-Si, navodeći da će, prema konačnom sporazumu, Keli od svoje medijske kuće dobiti 30 miliona dolara.

NBC podseća da je ova vest usledila nakon nekoliko meseci pregovora o Kelinom ugovoru, a nakon što je u oktobru izgubila posao kao voditeljka emisije "Megin Keli Danas" na tom programu.

Poznata je po svom intervjuu sa Putinom Foto: Tanjug / AP

Njena emisija je ukinuta nakon što je iznela komentare o nošenju maske osobe crne kože u sklopu kostima tokom praznika Noć veštica.

Keli se odmah nakon te emisije izvinila za svoj komentar, a već sledećeg dana to je učinila i u programu.

- Stranke su razrešile svoje sporove i Megin Keli više nije zaposlena na NBC-u - saopštio je NBC.

Emisija joj je ukinuta u oktobru prošle godine Foto: Tanjug/AP

Njen premeštaj sa Foks njuza (Fox News) na NBC 2017. godine bio je detaljno propraćen upravo zato što je jedna od najplaćenijih ljudi u novinarstvu, navodi se.

U martu prošle godine ona je uradila intervju sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Bez obzira na ranije "neprijatne susrete", Megin Keli je uspela da dobije Putina kao gosta u svom "jedan na jedan" formatu emisije, a na svom Tviter profilu uoči emitovanja intervjua najavila je "suočavanje" sa Vladimirom Putinom.

Nakon toga Megan je rekla da se ruski predsednik u privatnim razgovorima ponaša drugačije, da je "učtiv i nežan", a kada se kamere uključe postaje Putin koga svi znamo.

Izvinila se zbog komentara koje je iznela u svojoj emisiji Foto: Tanjug / AP

VIDEO: Pitali su Putina kada će da se oženi, evo šta je on rekao

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    12. januar 2019 | 18:47

    Kod nas obicno kad se da otkaz budemo potisteni i razocarani a oni svi veseli i nasmejeni kako i nebi bili dobije otkaz i jos 30 miliona dolara pa i ja bi se smejao po ceo dan svaki dan pa neka neko kaze da sam lud,mnogo bi me bilo briga sa tolikim novcem

  • Zak

    12. januar 2019 | 18:50

    Sada mozes da se angazujes u Rusija tu dej.

  • buba

    13. januar 2019 | 09:10

    ajde ti lepo sad kod u Zadrugu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA