≫ 

Pedofil likvidiran u zatvoru: Robijao zbog ubistva osmogodišnje devojčice, a presudio mu cimer (FOTO)

Entoni Džozef Palma (59) likvidiran je u zatvoru u Oklahomi

  • 11

Entoni Džozef Palma (59), koji je osuđen zbog ubistva osmogodišnje devojčice, likvidiran je u zatvoru u Oklahomi od strane svog cimera u ćeliji.

Prema pisanju lokalnih medija, čuvar je pronašao Palmu oko 19.30 časova tokom redovne inspekcije. Izveštaji kažu da nije uspelo oživljavanje zatvorenika i da je proglašen mrtvim u 20.55 sati.

Kako je osuđenik preminuo još uvek nije poznato, kao ni ime cimera koji ga je napao, ali se zna da je isto služio kaznu za ubistvo prvog stepena, piše Dejli mejl, a prenosi Blic. Palma je umro 13 meseci nakon što je osuđen na doživotnu kazu zatvora bez mogućstva uslovnog otpusta zbog ubistva Kirsten Hatfild (8). Devojčica je nestala u maju 1997. godine, a poslednji put je viđena kod kuće u Midvest sitiju u Oklahomi.

Entoni Džozef Palma, Foto: Police

NIJE BILA U SVOM KREVETU...

Njena majka, Šenon Hazen, rekla je da je ćerku stavila na spavanje i da kada je ustala posle nekoliko sati, više nije bila u svom krevetu. Na prozoru kupatila pronađena je krv, dok je donji veš devojčice nađen u dvorištu. Telo male Kirsten nikada nije pronađeno.

Tužilac je rekao da je Palma, koji živi u komšiluku, oteo i seksualno zlostavljao devojčicu pre nego što ju je ubio. U oktobru 2015. je uhapšen nakon što su testovi pokazali da se njegov DNK nalazio na prozoru kupatila i na devojčicinom donjem vešu. Palma je od ranije znao Kirsten, jer se u vreme kada je ubio, zabavljao sa njenom starijom sestrom.

NAPAO JOŠ JEDNU DEVOJČICU?

Napasnik je insistirao da je bio kod kuće kada je devojčica nestala, i tokom ispitivanja 1997. i 2015. godine, i tvrdio je da je nevin. Mesec dana nakon što je uhapšen, neuspešno je pokušao da izvrši samoubistvom tako što je presekao vene.

Ali, ovo nije prvi put da se Palma suočio sa organima reda. Njegova bivša gazdarica koja mu je izdavala stan, rekla je 1982. da je drogirao i maltretirao. Takođe, navodno je napao još jednu devojčicu 1979. godine, kada joj se isto ušunjao u sobu.

VIDEO: Igor Jurić o trgovini ljudima, predatorima, pedofilima i tome kako da zaštitite svoju decu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ђура

    15. januar 2019 | 09:25

    И убицу Тијане Јурић би сигурно неко ликвидирао,али тешко,кад га чувају.

  • Nikola

    15. januar 2019 | 09:06

    Sad treba taj cimer da dobije oslobadjajuću i sve full učinio dobro deloo

  • Marijana

    15. januar 2019 | 09:04

    Ruke mu se pozlatile

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA