≫ 

Svi pričaju o Trampovom zdravlju: Ovaj flaster na njegovoj ruci je pokrenuo brojne teorije zavere (FOTO) (VIDEO)

Flaster je takođe bio vidljiv na Trampovim slikama u ponedeljak, kada je krenuo iz Vašingtona krenuo u Nju Orleans

  • 1

Zdravlje Donalda Trumpa, koji je u januaru 2017. postao najstariji američki predsednik koji je preuzeo dužnost sa 70 godina, od posebne je važnosti za medije od njegove izborne kampanje.

Debata o tome koliko je predsednik zdrav se ponovo rasplamsala kada su se pojavile nove fotografije Trampa na kojima se vidi misteriozni flaster na njegovoj ruci.

U grupi "doktori u foteljama" pokušavaju da shvate šta krije ovaj flaster. Fotografije su podstakle nove teorije zavera na društvenim medijima. Novinar Foks Njuza Šon Haniti objavio je fotografiju sa američkom predsednikom s navodno zamrljanim zavojem tekom posete granici SAD sa Meksikom.

Flaster je takođe bio vidljiv na Trampovim slikama u ponedeljak, kada je krenuo iz Vašingtona krenuo u Nju Orleans, ali je očigledno flaster nestao kasnije tokom dana. Ipak, mnogi su požurili da pažljivo ispitaju flaster, neki su čak zaključili da je to dokaz narušenog zdravlja predsednika SAD. Neki su izrazili saosećanje prema predsedniku.

Fotografije flastera na Trapovoj ruci su pokrenule brojne priče Foto: Tanjug/AP

Drugi su bili samo sarkastični, šaleći se o njegovoj ljubavi prema brzoj hrani i mogućem uticaju koji ima na njegovo zdravlje. Bilo je onih koji su tvrdili da se neka vrsta krvne zakletve dešavala koja se desila tokom intervjua sa hanitijem koji je takođe imao flaster na rusi, ali tvrdi da se povredio prilikom vežbanja borilačkih veština.

Komentarišući glasine, Bela kuća je saopštila da je Tramp jednostavno povredio svoju ruku igrarjući se sa sa svojim sinom Barronom. Međutim, neki korisnici su odbili da poveruju i šalili se o navodnoj okolnosti nesreće.

Debata o flasteru rasplamsala se tačno godinu dana nakon što je doktor Roni Džekson potvrdio da je Tramp dobro zdravlju i da može obavljati svoje dužnosti do kraja svog mandata i potencijalno za još četiri godine, ako bude ponovo izabran.

Neki ne veruju da Tramp povredio dok se igrao sa sinom Baronom Foto: Tanjug/AP

Zdravstveno stanje predsednika bilo je predmet javnog interesa od njegove predizborne kampanje, pošto su neki američki mediji spekulisali o Trampovom fizičkom i mentalnom zdravlju, sugerirajući da treba da podnese ostavku ili da bude primoran da napusti položaj.

(Telegraf.rs/Sputnik)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad

    16. januar 2019 | 21:55

    U bre! odmah čovek bolestan. Čovek kući radio, zagrađivao tarabom, pa se povredio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA