Saši je uginuo pas, a ona mu je organizovala sahranu od 4.500 evra: Kapetan ispraćen na beloj kočiji, uz golubove i cveće

- Želela sam da sve bude belo i da izgleda kao da je on anđeo. Isplanirala sam put od veterinara pored moje kuće pa sve do parka u kojem je provodio najviše vremena, rekla je Saša

  • 3

Saša Smajić (37) iz Londona odlučila je da priušti svom psu, kojeg je nazvala Kapetan, najbolji mogući ispraćaj te je za njegovu sahranu izdvojila više od 4.000 funti (više od 4.500 evra).

Ona je kupila cveće, organizovala kočiju, golubove i još mnogo toga. Sama sahrana je koštala 4.500 evra, uključujući 254 evra za puštanje golubova i 700 evra za cvetni aranžman na kom je bilo ispisano njegovo ime.

- Želela sam da sve bude belo i da izgleda kao da je on anđeo. Isplanirala sam put od veterinara pored moje kuće pa sve do parka u kojem je provodio najviše vremena, jer sam htela da se on pozdravi sa svim što je poznavao. Isto tako sam želela da zajedno obiđemo sva ta mesta poslednji put - rekla je Saša.

Dodala je da je nakon njegove smrti bila izolovana od ljudi i da se zaključala sedam dana bez hrane.

- Još osetim jaku bol u grudima, imam osećaj da mi je neko iščupao deo mene i da je unutra sada samo praznina. Bilo mi je teško da nađem nekoga ko će prihvatiti moju viziju sahrane. Kada sam se napokon dogovorila oko sahrane, bila sam srećna i zadovoljna - izjavila je za londonske medije Saša.

Kapetan je u početku bio stidljiv i rezervisan, ali se kasnije sve više opuštao i onda je zavoleo Sašu i njenu porodicu.

(Telegraf.rs/metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA