Zanosna ruska manekenka koja je postala "trener seksa" priznala krivicu i osuđena na Tajlandu: Postala je poznata nakon skandala sa tajkunom Deripaskom (FOTO) (VIDEO)

Vašukevič je izgledala prilično snuždeno kad se uz još sedam osumnjičenih pojavila pred sudom koji je tereti za više krivičnih dela uključujući i prostituciju

  • 2

Manekenka iz Belorusije koja je tvrdila da ima dokaze o ruskim naporima da pomognu Donaldu Trampu postati američki predsednik, pojavila se u utorak na sudu na Tajlandu jer je u toj zemlji, navodno, držala "kurs seksa", piše AFP.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Настя Рыбка (@nastya_rybka.ru) дана

 

Anastasija Vašukevič, poznatija kao Nastja Ribka (Ribica) bila je u pritvoru od racije i hapšenja u primorskom odmaralištu u Pataji prošlog februara.

Anastasija prilkom hapšenja na Tajlandu Foto: Tanjug/AP

Vašukevič je izgledala prilično snuždeno kad se uz još sedam osumnjičenih pojavila pred sudom koji je tereti za više krivičnih dela uključujući i prostituciju.

Grupa je prvobitno negirala krivicu, ali su posle podne kada su ponovo ušli u sudnicu, priznali da su krivi po svim tačkama optužnice.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Настя Рыбка (@nastya_rybka.ru) дана

 

Pošto im je to bio prvi prekršaj i i zbog odluke da priznaju krivicu, sudija Kasem Supasit ih je osudo na 18 meseci zatvora. Kako su već proveli 9 meseci u zatvoru, sudija ih je pustio na uslovnu slobodu. Prema pisanju stranih medija, Anastasija će sada biti deportovana u Rusiju.

Anastasija sa dečkom Aleksandrom, koji je sa njom vodio "kurs seksa" Foto: Tanjug/AP

U optužnicama koje su predate sudu u julu, tužioci su tražili da grupa bude proglašena krivom i da dobije 10 godina zatvora.

Ribka je otputovala na Tajland nakon skandala sa ruskim tajkunom Olegom Deripaskom, bivšim saradnikom nekadašnjeg Trampovog šefa kampanje Paula Manaforta.

U neobičnom iskazu iznela je niz detalja o navodnom uplitanju Kremlja u američke predsedničke izbore.

No kako nije podnela nikakve dokaze, njene su tvrdnje odbačene kao predstava za javnost.

Policija tvrdi da je neobičan seks seminar pod vodstvom samoprozvanog ruskog gurua za zavođenje, Aleksa Kirilova, povredio nekoliko tajlandskih zakona o pristojnosti.

Kirilov je novinarima kazao da misli da njemu i ostatku optuženih neko pokušava da smesti.

- Mislim da je neko naredio naše hapšenje zbog novca - rekao je stigavši na sud.

Grupa je priznala krivicu Foto: Tanjug/AP

Svi optuženi izjasnili su se da se ne smatraju krivima objasnivši da su polaznike kursa učili samo kako da zavedu nekog muškarca ili ženu i da u seminar nisu bile uključene seksualne aktivnosti već da se radilo samo o savetima vezanim za ljubavne veze.

Vašukevič i Kirillov izrazili su bojazan da će ih deportovati natrag u Rusiju, pa su za pomoć pozvali i Vašington.

No Vašukevič je kasnije upravo Ameriku optužila za njihovo hapšenje. I Vašington i Moskva odbacili su Ribkine navode kao lažne i bizarne.

Vašukevič, koja je napisala i knjigu o zavođenju milijardera, suočena je s pravnim problemima i u Rusiji.

Deripaska je prošle godine dobio sudsku parnicu protiv Ribke zbog narušavanja privatnosti jer je ona objavila video u kojem se vidi druženje Deripaske i uticajnog potpredsednika ruske vlade, Sergeja Prikhodka, na jednoj jahti.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Настя Рыбка (@nastya_rybka.ru) дана

 

Deripaska, koji ima jake veze u Kremlju ali i Vašingtonu, bio je početkom 2000-ih poslovno povezan sa bivšim šefom kampanje Donalda Trampa, Manafortom.

U međuvremenu je Manafort osuđen na finansijski kriminal vezan uz poslove koje je obavljao u Ukrajini pre izbora 2016. kao i za petljanje u rezultate izbora. Priznao je i da je Rusima omogućio uvid u podatke o rezultatima predizbornih anketa tokom predsedničke kampanje 2016. godine.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Настя Рыбка (@nastya_rybka.ru) дана

 

ORGIJANJE NA JAHTI

Ova devojka je bila deo velikog seks skandala koji je uzdrmao Rusiju u toku kampanje za predsedničke izbore 2018. godine. U fokusu priče su se našli i Oleg Deripaska, aluminijumski magnat i jedan od najbogatijih ljudi u Rusiji blizak Kremlju ali i Sergej Prihodko, uticajni i moćni zamenik Dmitrija Medvedeva.

Anastasija je javnosti otkrila kako se provodila sa moćnicima na jahti Foto: Wikipedia/Instagram/nastya_rybka.ru

Anastasija je svedočenje o orgijama na jahti u norveškim vodama, objavila je u svojoj knjizi "Dnevnik o sablažnjavanju milijardera" ali i na društvenim mrežama, gde je prati veliki broj ljudi. Ona se ne usteže na da svom Instagram profilu postavlja i provokativne fotografije.

Iako Ribka ili kako bi mi kazali "ribica", opisuje događaje koji su se dogodili još 2016. godine. Međutim, mnogi misle da je skandal namerno objavljen sada za vreme kampanje za predsedničke izbore.

Čitava priča je dobila političku dimenziju jer je u avgustu 2016. godine na toj jahti bio i potpredsednik ruske vlade Sergej Prihodko.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Настя Рыбка (@nastya_rybka.ru) дана

 

Podatak da je Prihodko bio na jahti, objavila je Nastja Ribka u knjizi, kao i na Instagramu. Ona je takođe navela da je na jahti bilo još šest "dama za pratnju".

Pored ovih svedočenja objavljen je i audio-snimak na kojem se jasno čuje da Deripaska i Prihodko, pred nekoliko devojaka koje su poveli na krstarenje, razgovaraju o politici.

Pričali su i o odnosima Rusije i SAD i sankcijama, a na jednom snimku čuje se i kako Deripaska ismeva Viktoriju Nuland, zamenicu američkog državnog sekretara.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Настя Рыбка (@nastya_rybka.ru) дана

 

Fotografije i snimci objavljeni su pre više od godinu dana, a obrisani tek 8. februara ove godine nakon što su privukle pažnju ruskog opozicionara i jednog od najžešćih Putinovih kritičara Alekseja Navalnog.

Anastasija je izjavila daje zahvalna Navalnom što je napravio mali film o svemu. Dodaje da sada može svima da ispriča kako se sve odigralo, optužujći Deripasku i Prihodku da su je silovali.

On je u 25-minutnom video snimku objavljenom na blogu izneo još neke zanimljive detalje o poznatom oligarhu optuživši ga za korupciju i posredništvo u ruskom mešanju u predsedničke izbore u SAD 2016.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Настя Рыбка (@nastya_rybka.ru) дана

 

U videu Navalni je prikazao obrisane fotografije i čitao navode iz knjige koju je Ribkova napisala prošle godine, a u kojoj je navodno opisala detalje veze sa Deripaskom za koju tvrdi da je trajala godinu dana.

U knjizi su imena promenjena, ali kako navodi Navalni, Deripaska je Ruslan (naziv njegove kompanije je "Rusal"), dok se Prihodko naziva "tatica".

(Telegraf.rs/Jutarnji.hr/CNN)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ojdanic

    18. januar 2019 | 06:40

    Vazno da se ona provodila sa mocnicima

  • realno

    18. januar 2019 | 07:30

    I sad ima da se opari koliko ima pratilaca da ima na drustvenim mrezama itd. realnost 21 veka ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA