Bivši Trampov advokat priznao: Platio sam firmi da manipuliše anketama u korist predsednika

Koen žali zbog svoje slepe lojalnosti čoveku koji to ne zaslužuje

  • 1

Majkl Koen, bivši advokat američkog predsednika Donalda Trampa, objavio je danas na Tviteru da je platio firmi da manipuliše podacima iz onlajn anketa "u isključivu korist" Trampa.

Rojters prenosi pisanje "Volstrit džurnala" da je Koen platio firmi "Redfinč solušns" da manipuliše podacima iz dva istraživanja javnog mnjenja o Trampu pre početka njegove kampanje za predsedničke izbore 2016. godine.

- Što se tiče članka ''Volstrit džurnala'' o nameštanju anketa, ono što sam ja radio bilo je usmereno i u direktnu korist predsednika SAD Donalda Trampa. Iskreno žalim zbog slepe lojalnosti čoveku koji je ne zaslužuje - napisao je Koen na ovoj društvenoj mreži.

Rojters podseća da je prošlog meseca Koen osuđen na tri godine zatvora zbog uloge u nezakonitim isplatama "novca za ćutanje" ženama sa ciljem pomoći Trampovoj predizbornoj kampanji i laganja Kongresu u vezi sa predlogom projekta "Trampove kule" u Rusiji.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Robert

    18. januar 2019 | 06:13

    Najsmesniji predsednik u istoriji amerike. I rusi su uspeli da ga ubace takticki za predsednika. Katastrofalno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA