≫ 

El Čapova ljubavnica na suđenju rekla kako je verovala da su njih dvoje par, a onda briznula u plač: Reakcija njegove supruge je sve ostavila u šoku (FOTO)

Sančez, koju su lokalni mediji prozvali "zamenicom El Čapa", priznala je da je ušla u vezu sa oženjenim narko-bosom 2011. godine, kada je njegova supruga bila trudna s blizancima

  • 2

Žena koja je rekla kako je imala aferu sa narko-bosom El Čapom Guzmanom svedočila je protiv njega u četvrtak na suđenju u Njujorku.

Lusero Gvadalupe Sančez Lopez (29), bivša poslanica u Guzmanovoj matičnoj državi Sinaloa, rekla je da veza koja meša posao sa zadovoljstvom izaziva nelagodu.

- Sve do ovog dana bila sam zbunjena jer sam mislila da smo u romatičnoj vezi - rekla je ona dok je El Čapova supruga, sa kojom je u braku više od jedne decenije, Ema Koronel (29) sedela u galeriji u sudnici.

Ona je rekla kako su u vezu ušli 2011. Foto: Tanjug/AP

Sančez Lopez rekla je "kako je nekada volela El Čapa, a nekada ne", prenosi Dejli mejl.

Tokom svedočenja navodna ljubavnica se potpuno slomila i počela da plače, dok se Koronel smejala.

Dok je El Čapova žena izlazila iz sudnice, bila je vidno raspoložena i osmehivala se fotoreporterima.

El Čapova žena izašla je iz sudnice sa osmehom Foto: Tanjug/AP

Sančez, koju su lokalni mediji prozvali "zamenicom El Čapa", priznala je da je ušla u vezu sa oženjenim narko-bosom 2011. godine, kada je njegova supruga bila trudna s blizancima.

Nevolja je počela kada je Guzman uputio Sančez da kupi marihuanu, sa instrukcijama da pripremi 400 kg za svaki avion kojim se prevozi sa sela.

Tužioci su pokazali poroti poruke u kojima su se oslovljavali sa "ljubavi" dok su planirali kako najbolje da premeste drogu, iako su neke od Guzmanovih poruka zvučale preteće.

Odnos između njih počeo je da se pogoršava 2012. godine, ali je ona mislila kako nikada neće prekinuti.

El Čapo se suočava sa doživotnom robijom Foto: Tanjug/AP/United States Attorney's Office for the Eastern District of New York

Rekla je kako ga je posetila u jednom od njegovih brojnih skrovišta u Kabo San Lukasu i da je komunicirala sa njim preko mobilnog koji joj je dao. Kada ju je 2014. pozvao u jednu od sigurnih kuća odmah je prihvatila.

Ranije je jedan agent DEA opisao kako je Guzman izbegao hapšenje 2014. godine tako što je pobegao kroz kanalizacioni sistem, dok su vlasti SAD rekle kako je Sančez bila sa njim u to vreme.

- Čula sam puno udaraca i zvuk helikoptera, čula sam neko vikanje - rekla je Sančez porotnicima i istakla kako je u tom trenutku, 16. februara 2014. bila u krevetu sa Guzmanom.

Zajedničke snage SAD i Meksika pokušale su da uđu u kuću, kada je El Čapo, još uvek go, otrčao u kupatilu, pritisnuo dugme a ispod kade se otvorio tajni tunel za beg.

Ema se smejala dok je ljubavnica njenog supruga svedočila Foto: Tanjug/AP

- Bilo je veoma mračno i bila sam uplašena. On je pobegao, a nas je ostavio - dodala je ona.

Sančez je pratila narko-bosa u tunel koji je vodio daleko od kuće, a u jednom trenutku je osetila da gazi vodu.

Navodno je po tom mraku hodala oko sat vremena.

El Čapo je jednom prilikom pobegao od policije i ostavio ljubavnicu samu Foto: AP/Tanjug

DEA agent Viktor Vaskez svedočio je, zajedno sa snimcima, o neuspelom pokušaju hapšenja kuće u kojoj su bili narko-bos i njegova ljubavnica.

Lusero Gvadalupe Sančez Lopez uhapšena je u San Dijegu u Kaliforniji 2017. nakon što je otkriveno da je pomagala u pranju novca i prometu droge za Sinaloa kartel.

Ona se nagodila sa tužiocima kako bi smanjila svoju kaznu.

VIDEO: Otkriven narko- tunel gde droga ulazi iz Meksika, a izlazi u Americi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    18. januar 2019 | 20:48

    Sta ce zena nego da se smeje!Pa ljubavnici je ostala robija a zeni njegove pare!

  • Margo

    18. januar 2019 | 22:34

    I ja bih se smejala s tol'ko keša!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA