Turisti iz pakla proterani sa Novog Zelanda: Britanska porodica svojim ponašanjem izbezumila domaćine (VIDEO)

Stanovnici Novog Zelanda pokrenuli su peticiju za deportaciju Britanaca

  • 5

Turisti iz pakla koji već nedeljama terorišu Novi Zeland stigli su i u tamošnji glavni grad Velington.

Grupa Britanaca, članova iste porodice, već je obišla Okland i Hamilton gde su ostavljali smeće po plažama, a kad su ih stanovnici upozorili da ga pokupe, tvrdili su da su zlostavljani.

Potom su se oglasili i vlasnici restorana koji kažu da su Britanci odbijali da plate hranu tvrdeći da su u njoj pronašli dlake ili mrave.

Jedno od njihove dece pretilo je stanovnicima koji su se pobunili na njegovo ponašanje da će im "prosuti mozak". 

U sredu 16. januara, sud u Hamiltonu je 26-godišnjakinji iz grupe Tinu Mariu Keš proglasio krivom zbog krađe energetskih pića i naočara za sunce sa dve benzinske pumpe.

- Britanski smo državljani. Mi nismo ništa krivi, dolazimo iz dobre porodice, naš deda bio je jedan od 10 najbogatijih ljudi u Engleskoj. Ovde smo došli da vidimo Hobite, o tome sam sanjao otkad sam se rodio, a sad su mi lokalci uništili snove - požalio se The Sun-u Džon Džonson nakon što se pojavila informacija da bi njega, njegovog brata Davida i još nekoliko rođaka novozelandske vlasti mogle da deportuju.

- Sve je počelo kad je jedan dečak udario mog osmogodišnjeg unuka na plaži u Oklandu. Tad su počeli da nas zlostavljaju, nazivali su nas irskim đubretom i bacali predmete na nas - dodaje.

Ali, čak ni gradonačelnik Oklanda Fil Gof nema lepe reči o britanskoj porodici za koju je rekao da su "gori od svinja".

- Želim da budu kažnjeni zbog uništavanja naše zemlje. Oni ne bi ni smeli da budu ovde, policija bi trebala da ih uhapsi zbog krađa - rekao je on.

Nakon što su stanovnici Novog Zelanda pokrenuli i peticiju za deportaciju Britanaca, a useljenička služba im poslala prvo upozorenje, uvređeni Džonson je poručio: "Osećam se kao vanzemaljac. Nisam srećan".

Peticiju za deportaciju dosad je potpisalo više od 4.600 ljudi, a cilj je prikupiti 5.000 potpisa.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    19. januar 2019 | 08:55

    Ovom malom usranku se već sad vidi debilizam u usponu. Agresivan stav i umišljenje da nešto posebno. Opametiće te kad budeš malo saznao da obrišeš sline.

  • Tiki

    19. januar 2019 | 11:44

    Divljaci! Gde god odu ponasaju se ko stoka!

  • Gekke Joopi

    19. januar 2019 | 16:45

    Ma stoka engleska prepotentna!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA