Na ovakav odgovor "Žutih prsluka" nisu računali: Građani prkosno stajali pred vodenim topovima, sevale i zadnjice u Parizu (VIDEO)

Dimne bombe i celokupno kupanje u Francuskoj

  • 0

Neredi u Parizu izbili su danas u blizini grobnice Napoleona Bonaparte tokom protesta Žutih prsluka u Francuskoj. Pred vodenim topovima građani su stajali uzdignutih pesnica u vazduhu, a tokom dramatične situacije bilo je i onih koji su skidali pantalone i pokazivali zadnjice policiji.

Na demonstrante policija je tokom današnjeg protesta bacila suzavce, ispaljivala vodene topove i gumene metke u blizini Palate invalida, ispod koje se nalazi Napoleonov sarkofag, preneo je Dejli mejl.

- Stotine žandarma je na ulicama i napadaju ih. Hiljade demonstranata je u okolini, a neki se ponašaju i veoma nasilno. Sve radimo da zaštitimo Palatu invalida - rekao je jedan službenik na licu mesta.

"Makrone, podnesi ostavku", uzvikivala je masa, bacajući flaše i sve što im se našlo pod rukom.

Današnje scene su sa desete subote protesta u francuskoj prestonici, a jedan od muškaraca, zabeležili su reporteri na licu mesta, pokazao je zadnjicu i igrajući vitlao svojim žutim prslukom, što možete pogledati i u videu na početku teksta. 

(Telegraf.rs/M. Ro.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA