≫ 

Snaja Donalda Trampa šokirala sve: Poručila radnicima koji ne primaju platu, da je blokada vlade važnija od njih

Lara se za Trampovog sina, koji sada vodi očevu poslovnu imperiju, udala 2017. godine

  • 0

Snaja američkog predsednika Donalda Trampa, Lara Trump, ima razumevanja za 800 hiljada radnika u javnom sektoru koji ne dobijaju plate zbog blokade vlade, ali im poručuje da je nastala situacija važnija od bilo kojeg pojedinca.

- To nije pravedno prema vama i to svi shvaćamo, ali mnogo je važnije od bilo kojeg pojedinca - rekla je supruga Trampovog sina Erika za Bold TV.

- To je malo patnje za budućnost naše države, a njihova deca, unuci i generacije koje dolaze zahvaliće im na žrtvi - kazala je Lara Tramp za radnike koji zbog blokade vlade koja traje već mesec dana ne dobijaju plate.

NAJDUŽA BLOKADA U ISTORIJI

Blokada, najduža u američkoj istoriji, nastala je zbog sukoba američkog predsednika Donalda Trampa i demokrata oko finansiranja zida na granici sa Meksikom.

Lara je udata za Trampovog sina Erika Foto: Guliver/Chip Somodevilla/Getty Images

Lara Tramp je 36-godišnja bivša producentkinja  informativnog magazina "Inside Edition", a za sina američkog predsednika Erika, koji sada vodi očevo poslovno carstvo, udala se 2017. godine.

- Znam da je teško - rekla je o žrtvama radnika koji bez plata čekaju dogovor republikanaca i demokrata o 5,7 milijardi dolara vrednom zidu.

- Znam da ljudi imaju porodice, račune za koje trebaju da plate, hipoteke i stanarine - istakla je i dodala kako će njen svekar brzo pronaći rešenje.

- Pa bi im samo poručila da ostanu snažni. Cenimo sve što žrtvuju. Stojimo iza vas i činimo sve što možemo. Znam da predsednik čini sve što može kako bi to brzo rešio - zaključila je Tramp koja ne oskudeva ni u čemu.

(Telegraf.rs/Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA