≫ 

Džef Bezos započeo je privatnu istragu da sazna kako su njegove seksi poruke dospele u javnost: Jedan od osumnjičenih je i Tramp (FOTO)

Afera Bezosa i njegove ljubavnice Loren Sančez privukla je veliku pažnju javnosti, a osnivač "Amazona" je objavio da se razvodi od supruge posle 25 godina

  • 6

Džef Bezos, milijarder i osnovač kompanije "Amazon", je sa svojim timom za bezbednost otvorio privatnu istragu i o tome kako su njegove privatne poruke koje je slao ljubavnici Loren Sančez, završile u medijima i kako je do njih prvi došao "The National Enquirer", prenosi Dejli Mejl.

Ovaj magazin je prvi objavio fotografije novopečenog para i škakljive detalje o njihovoj aferi. To se dogodilo istog dana kada je Bezos objavio da se razvodi od supruge Mekenzi, sa kojom je braku bio 25 godina.

Poruke koje je Bezos navodno slao svojoj ljubavnici detariju još od aprila.

Bezosova ljubavnica Loren Sančez Foto: Profimedia

Tri insajdera koji su povezani sa istragom, koju lično finansira direktor "Amazona", su izjavili da su istražitelji uvereni da postoje politički motivi koji stoje iza objavljivanja tih informacija, piše u svom izveštaju Daily Beast.

Ova teorija bi mogla da objasni zašto su poruke upućene "Enquireru", a nekom uglednijem tabloidu, kao i kako je tabloid izdvojio toliko vremena i resursa da proprati aferu.

Istražitelji su se fokusirali na ljude koji su povezani sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, koji je sa "Enquirerom" povezan preko svog izvršnog direktora Dejvida Pekera.

Peker je dugodišnji Trampov prijatelj, a prošle nedelje je priznao da je preko svoje matične kompanije isplatio jednu od Trampovih bivših ljubavnica tokom predsedničke kampanje 2016. godine.

U javnost su dospele seksi poruke koje je Bezos slao ljubavnici Foto: Profimedia

Tramp je u više navrata pokrenu napade na Bezosa, optužujući ga da je koristio Vašington Post, čiji je vlasnik, kako bi kritikovao njegovovu administraciju.

Američki predsednik se potom o čitavoj aferi oko Bezosa oglasio preko Tvitera.

- Žao mi je da čujem vesti o Džefu Bezosu koje je objavio konkurentski medij, a koje su koliko sam razumeo tačnije od onih koje pišu njegove lobističke novine Vašington post. Nadam se da će te novine uskoro naći u boljim i odgovornijim rukama - napisao je on.

Izveštaj Daily Beast pokazuje da je u prvobitnoj istrazi ispitivano da il je Bezosov telefon hakovan, ali izvori kažu da je digitalna forenzička analiza nije pokazala nikakve dokaze koji bi podržavali tu teoriju.

Bezos sumnja da mu se Tramp možda sveti Foto: AP/Tanjug

Istražitelji su navodno proverili i mogućnost da ih je Loren sama objavila u pokušaju da uništi brak svog ljubavnika. Međutim, sva tri insajdera su rekla da nema dokaza da je ona umešana.

Izvori takođe navode da je ustanovljeno da je reportaža o Bezosu koju je objavio "Enquirer", bila veoma neprijatna.

Kada je objavljena prva priča o aferi, urednici magazina su poručili da je Bezos sam najavio razvod jer je znao da će ga oni razotkriti.

Oni su takođe istakli da je Bezos očajnički pokušavao da spreči objavljivanje fotografija i da je čak jednog prijatelja pitao da li može od njih da otkupi priču.

Ovaj magazin je objavio detalje afere Bezosa i Loren Foto: Tanjug/AP, Profimedia/Promo/National Enquirer

U javnost su procurele brojne poruke seksi poruke koje je Bezos slao ljubavnici, kao i fotografije na kojima je obnažen. Postoji čak i jedna fotografija njegovih genitalija, ali su iz magazina poručili da je bila isuviše eksplicitna da bi je objavili.

Magazin "Enquirer" tvrdi da njegove nepristojne seksi poruke upućene Sančezovoj, koja je još uvek udata i ima troje dece, navodno datiraju još od aprila.

"Volim te, živa devojko. Pokazaću ti to svojim telom, usnama i očima, uskoro".

"Želim da te pomirišem, želim da dišem u tebe. Želim da te držim čvrsto. Želim da ljubim tvoje usne. Volim te. Zaljubljen sam u tebe".

"Nedostaješ mi. Želim da te poljubim i ušuškam pokalo i nežno".

Loren je još uvek udata žena Foto: Profimedia

"Jako je veliki, veći nego što je ikad bio i još raste. A onda da te možda probudim ujutru i da ne budem tako nežan prema tebi".

"Tvoja energija i ideje, tvoja sposobnost i duh me pale. Činiš me boljim čovekom, stvorena si za mene".

"Pun sam ljubavi prema tebi. Moje srce raste tako da ima mesta samo za tebe. Veće je nego što je ikada bilo".

"Znaš li šta želim? Želim da se napijem malo sa tobom večeras. Samo da se malo napijem. Želim da pričam sa tobom i da planiram sa tobom. Da slušam da se smejem, da budem sa tobom. Želim da zaspim pored tebe i da probudim sutra i da čitam novine sa tobom i da pijem kafu".

Bezosova afera sa Loren je podigla veliku prašinu u javnosti. Svi su spekulisali od kada se par zaista viđa i da li su varali svoje bračne partnere.

Kada je direktor "Amazona" objavio da se razvodi od supruge Mekenzi, bilo je jasno da će ovo biti najskuplji razvod svih vremena, s obzirom da par poseduje 137 milijardi dolara.

Bezos se razvodi od supruge Mekenzi Foto: Profimedia/INSTAR Images

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    1. februar 2019 | 08:01

    Pored ovakvog muža lepotana, ne verujem da se zaljubila u Bezosa zbog njegove lepote i bujne kose i spuštenog kapka, već zbog blanko čekova. Taman pomisliš da je pametan čovek a na banalnom primeru vidiš da je budala. I budala može da dodje do love.

  • DARKO 100%

    1. februar 2019 | 07:53

    Ovi veliki biznismeni (Big Boss )igraju se sa svojim ljubavnicama kao sa ping pong lopticom

  • Ja

    1. februar 2019 | 07:17

    Bogati ljudi treba da imaju vise zena...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA