≫ 

Majka se ubila sa desetogodišnjim sinom u naručju jer su ostali beskućnici: Skočila sa mosta dok ju je mališan preklinjao da to ne radi (FOTO) (VIDEO)

Ubistvo i samoubistvo desilo se na mostu u izgradnji u Tolimi, u zapadnom delu Kolumbije

  • 9

Samohrana majka Džesi Paola Moreno Kruz (32) skočila je sa 100 metara visine, sa desetogodišnjim sinom Mejom Sebalosom u naručju. Žena se na ovaj očajnički potez odlučila pošto nije više imala svoj dom, piše Sun.

Ubistvo i samoubistvo desilo se na mostu u izgradnji u Tolimi, u zapadnom delu Kolumbije. Nadležne službe, vatrogasci, doktor, psiholog ubeđivali su je sat vremena da to ne čini. Ona je sedela na ivici mosta čvrsto stežući dete u naručju.

Kako prenose lokalni mediji, dečak ju je takođe molio da ne skoče sa mosta. Sve argumente, molbe je ignorisala, ubivši i sebe i dete.

Džesi i njen sin, Foto: Facebook

BESKUĆNICI, JER NIJE IMALA DOVOLJNO ZA STANARINU

Žena je imala finansijske probleme i nedavno je izbačena iz svog doma. Ona i dete postali su beskućnici, jer nije imala dovoljno novca za stanarinu. Gradonačelnik mesta u kom su živeli naveo je da je prvobitna istraga pokazala da su majku opsedali zelenaši. On je naveo da je bilo još slučajeva da su ljudi "zastrašivani, ucenjivani, da im je prećeno smrću" i da je to nešto što se dešava svugde u Kolumbiji.

Na snimku na kom se vide majka i sin kako sede na ivici mosta u jednom trenutku vidi se i, najverovatnije, policajac, kako puzi po putu, da ga majka ne bi videla iza betonskih prepreka.

Sve što je on nameravao da uradi došlo je kasno, jer je majka u međuvremenu skočila sa mosta.

Uznemirujući snimak možete da pogledate OVDE.

Kada je skočila sa detetom, radnici hitnih službi su ostali u šoku. Istraga vezana za ove dve smrti je u toku.

Pogledajte video:

VIDEO: Dvostruko samoubistvo u Borči, roditelji skočili sa zgrade

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    11. februar 2019 | 21:48

    Страшно.

  • Brba

    11. februar 2019 | 22:03

    Psihicki obolela osoba koja nije mogla da se izbori sa jednim ozbiljnim problemom nasla je jedno od najgorih resenja i osim samoubistva izabrala i ubistvo rodjenog deteta kojem nije pruzila priliku za zivot....tuzna posledica vremena u kom zivimo....

  • toyi

    11. februar 2019 | 22:18

    tuga samo da srce pukne!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA