Svekrva monstrum: Drogirala je i ubila snaju, a svi u porodici znali za njen jezivi plan (FOTO) (VIDEO)

U novom dokumentarcu "Ubica u mojoj porodici", jetrva Sarbidžit Atval (49) priča kako je njena porodica namamila Surdžit iz Velike Britanije

  • 3

Surdžit Atval (27) iz Koventrija drogirana je, ubijena i bačena u reku. Međutim, ovo nije bio slučajan stravičan napad, već je on isplaniran i sproveden od strane onih koji su joj najbliži.

Surdžutin zločin bio je socijalizacija sa ljudima, koje je njena svekrva smatrala sramotom za porodicu.

U novom dokumentarcu "Ubica u mojoj porodici", jetrva Sarbidžit Atval (49) priča kako je njena porodica namamila Surdžit iz Velike Britanije, samo da bi je zadavili i bacili u reku Ravi u decembru 1998. godine.

Surdžit i Sarbidžit bile su udate za dva brata i Sarbidžit se seća dana kada joj je svekrva otkrila svoj zli plan.

- Bila sam šokirana, ali sam mislila da je samo ljuta. Nije bilo šanse da ozbiljno predlaže ubistvo. Mislila sam da će se smiriti, ali Sukdave, Surdžutin muž, samo je sedeo i ćutao - dodala je ona.

Svekrva tiranin i nasilni muž

Surdžit je rođena i odrasla u Koventriju, ali se posle udaje sa šesnaest godina za Sukdavea, preselila u zapadni London. Ubrzo posle ugovorenog braka je postala očajna zbog svekrvinog terorisanja.

Tokom desetogodišnjeg braka, autoritarni matrijarh ograničio je Surdžit posete porodici i kontrolisao je svaki njen pokret, šta će obući i kako će vaspitavati decu.

Zavera

Sudžit je dvaput tražila razvod. Kada ga je zatražila drugi put, muževljeva porodica ju je namamila na dva venčanja u Indiji, gde ju je ubila. Dan pošto su Surdžit i Bačan otputovale, Sarbidžit je nazvala policiju i sve im ispričala u govornoj pošti.

Bačan se vratila iz Indije bez snaje. Sa ponosom je izgovorila da je ubijena, ali da će se svi u kući ponašati kao da o tome ništa ne znaju.

(Telegraf.rs/The Sun)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA