Novi napad na Edija Ramu: Poslanik ga isprskao mastilom, neki veruju da je unutra bio otrov (VIDEO)

Ovo nije prvi napad na premijera Albanije

  • 1

Premijer Albanije Edi Rama doživeo je novi incident danas na sednici kada ga je Edi Paloka iz Demokratske stranke isprskao špricem u kojem je navodno bilo mastilo.

Predsednik parlamenta Gramoz Ruci prekinuo je sednicu nakon što je Paloka napao premijera u Skupštini i odbio da napusti dvoranu.

Na snimku se vidi kako Paloka prilazi Rami, a onda ga prska, dok ostali pokušavaju da ga spreče. Kasnije se vidi premijer sa crnim flekama od mastila po licu i telu.

Nakon ovog incidenta pokrenuta je istraga kako bi se utvrdilo da li je sadržaj šprica možda sadržao hemijski rastvor, prenose albanski mediji.

Paloka je zbog ovoga isključen iz rada Skupštine na 10 dana.

Da podsetimo, ovo nije prvi napad na premijera Albanije od strane opozicije.

Pre nekoliko meseci, poslanik Demokratske partije Endri Hasa gađao je Ramu jajima. Prvo je gađao Ramu jajetom koje se razbilo o njegovu kravatu što je izazvalo reakciju njegovih telohranitelja koji su jurnuli da ga zaštite. Drugo jaje bačeno na albanskog premijera promašilo je cilj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    14. februar 2019 | 13:02

    Шта учинише од онаког чо’ека!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA