Poznati američki reper optužen za ubistvo dvojice prijatelja, odala ga popularna pesma (FOTO) (VIDEO)

Pesma se više puta navodila kao dokaz da je on kriv za neko krivično delo

  • 2

Kada su dvojica njegovih bliskih prijatelja ubijena u oktobru prošle godine, reper u usponu YNW Meli sa Floride žalio se zbog gubitka svoje "braće" na Instagramu. Međutim, policija ga je u sredu uhapsila, zajedno sa još jednim muškarcem, i optužila ih za dvostruko ubistvo.

Policija je saopštila da je reper smrtonosno upucao svoje prijatelje, a zatim je organizovao mesto zločina kako bi izgledao poput pucnjave iz automobila.

Nakon što su mladići ubijeni, reper je na društvenim mrežama žalio i objavljivao emotikone razbijenog srca.

- Uzeli su moju braću od mene zbog ljubomore. Znam da svi motrite na mene - napisao je on tada.

Hapšenje repera, čije je pravo ime Jamel Demons (19), naglo je prekinulo njegovu karijeru koja je bila u usponu.

Reper je upravo započeo turneju širom zemlje, a njegov Instagram profil bio je prepun fotografija na kojima je gomila gotovine, dijamantski nakit i zlatna proteza.

Prošlog meseca sarađivao je sa Kanje Vestom na novoj pesmi "Mixed Personalities", koja već ima više od 17 miliona pregleda na Jutjubu.

On je objavio poruku na Instagramu u kojoj je svojim fanovima rekao da se predaje policiji.

- Želim da znate da vas volim i da cenim svakog od vas. Pre par meseci sam izgubio svoja dva brata nasiljem i sada sistem želi da nađe pravdu... Nažalost, pričaju se i laži, ali ne brinite, Bog je sa mnom i mojim bratom - napisao je on.

Kako prenosi CNN, reperu nije omogućeno plaćanje kaucije.

Kako su preneli mediji, Antonio Viliams i Kristofer Tomas Junior, obojica sa Floride, ubijeni su 26. oktobra, a u bolnicu ih je dovezao Kortlen Henri. Oni su imali višestruke rane od vatrenog oružja i proglašeni su mrtvi u bolnici, saopštila je policija.

 
 
 
View this post on Instagram
Who do y’all think I am right now 🤔 Melly or Melvin ?A post shared by Melvin & Melly 2 Face 🌗 (@ynwmelly) on

Henri je dao izjavu policiji, ali činjenice otkrivene tokom preliminarne istrage nisu odgovarale onome što je predstavljeno detektivima. Dalja istraga i forenzički dokazi otkrili su da je reper pucao i ubio Viliamsa i Tomasa, pa su onda on i Henri priredili scenu kako bi ličila na pucnjavu iz automobila, izjavila je policija.

Viliams i Tomas pojavili su se u dokumentarcu objavljenom na Jutjub kanalu repera.

Na kraju videa, tekst na ekranu kaže: "YNW Meli i njegovi prijatelji bili su meta pucnjave" u Majamiju četiri dana nakon što je film završen. Villiams i Tomas su ubijeni, kaže se u tekstu.

U PESMI OD PRE DVE GODINE PRIČAO O SLUČAJNOM UBISTVU PRIJATELJA

Nakon vesti da je on uhapšen, mnogi su počeli da šeruju pesmu koju je reper objavio pre dve godine "Murder on mind" (Ubistvo na umu), u kojoj u prvom licu govori o slučajnom ubistvu prijatelja.

Pesmu je objavio u martu 2017. godine. Kako je rekao prošle godine, kada je bio na suđenju zbog kršenja uslovne kazne, tužilac je pročitao delove pesme naglas, zbog čega on veruje da je upravo zbog nje poslat u zatvor.

Hapšenje u sredu je poslednji u nizu slučajeva za koji se koristila navedena pesma, kojom se podrazumeva njegova krivica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA