≫ 

Berluskoni rekao da su njegovi vršnjaci "oronuli starci, osim njega": Kaže da se ne oseća starim i otkriva da li će u vladu

Ne planira da se povuče iz politike

  • 1

Nekadašnji italijanski premijer Silvio Berluskoni, koji ove godine puni 83 godine, izjavio je da kada se pogleda u ogledalu ne vidi starca i da će i dalje biti u politici kako bi se Zapad uz pomoć Rusije odupro Kini, ali da se neće vraćati u Vladu Italije.

Ansa prenosi da je Berluskoni u intervjuu na italijanskoj privatnoj televiziji "La7", između ostalog odgovorio i na pitanje novinarke kako to čovek oseti da je ostario.

Kaže da starost još uvek nije ušla u njega Foto: Tanjug/AP

- Kada ostarim, moći ću da odgovorim na to pitanje. Iako sam svestan da pred sobom nemam još mnogo vremena, mada se nadam da nije baš ni malo, ne osećam se starim kada se gledam u ogledalu i razmišljam o stvarima koje treba učiniti. Starost još uvek nije ušla u mene - kazao je Berluskoni, ispričavši i da su iz njegovog društva iz gimnazije svi sada oronuli starci, osim njega.

Lider stranke "Forca Italija" upitanje i da li se vraća u vlast.

- Neću se vratiti u vladu (kao ministar), na političkom terenu sam zato što se nadam da je uz moje prisustvo moguć povratak Zapada koji je u stanju da se suprotstavi Kini, uz pomoć Rusije - rekao je Berluskoni.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 331

    15. februar 2019 | 17:00

    Imao je on par operacija tu i tamo ali realno ne biu mu dao 83 godine. Najvise 65.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA