Tramp šokirao FBI: Više verovao Putinu, nego obaveštajcima SAD

Ove tvrdnje je izneo bivši v.d. direktor FBI Endru Mekejb

  • 2

Američki predsednik Donald Tramp nije poverovao izveštaju američkih obaveštajnih službi koje tvrde da Severna Koreja poseduje rakete koje mogu da dosegnu do američke teritorije, jer je ruski predsednik Vladimir Putin tvrdio drugačije, izjavio je bivši v.d. direktora FBI Endru Mekejb.

- U suštini, Tramp je rekao da ne veruje da Severna Koreja ima sposobnost da nas pogodi balističkim raketama. Nije poverovao u to jer mu je predsednik Putin rekao da to ne mogu. Putin mu je rekao da Severna Koreja u stvari nema te rakete - rekao je Mekejb za CBS.

Kako je rekao, iako su ga obaveštajci uveravali u to, Tramp je rekao da ga baš briga za te tvrdnje i da veruje Putinu, što je za njega bilo šokantno.

CBS navodi i da Mekejb nije imao puno vremena da bude šokiran jer se njegova karijera u FBI vrlo brzo završila, pošto je smenjen nakon što je navodno lagao o curenju informacija FBI u medije.

VIDEO: Čiji je stisak bio jači? Rukovali se Tramp i Putin

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лицемер

    18. februar 2019 | 11:08

    Зна човек да се извештаји америчких служби не подударају са чињеничним стањем на терену, већ са потребама њихових агресорских потреба.

  • 038

    18. februar 2019 | 10:58

    Pa i vi ste rekli da imaju rakete:Irak,Libija i ostale zemlje koje vama odgovaraju i na kraju se ispostavilo da nemaju,i kako onda da vam neko veruje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA