Obrisao se maramicom i bacio je u smeće: Policija je uzela i optužila ga za ubistvo od pre 26 godina

Nije ni sanjao da će mu ručak presesti

  • 2

Muškarac iz Minesote osumnjičen je za ubistvo koje je počinjeno pre 26 godina nakon što je policija uzela DNK sa maramice kojom se obrisao nakon što je pojeo hot dog.

Policija je uhapsila Džerija Vestroma prošle sedmice nakon što je genealoška firma analizirala uzorak i povezala biznismena sa ubadanjem 35-godišnje Džeane Čilds još 1993. godine.

Džeri Vestrom (51) iz Minesote navodno je demantovao sve optužbe i pušten je uz kauciju od milion dolara. Telo žene pronašao je komšija nakon što je iz njenog stana počela da curi voda.

On je uhapšen u svojoj kancelariji Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Kada je policija stigla na lice mesta, Čilds, koja je prethodno radila kao seksualni radnik, ležala je na podu i imala je nekoliko ubodnih rana. Uzeti su uzorci DNK iz stana.

Slučaj je ponovo otvoren 2015. godine. Tri godine kasnije, nakon konsultacije sa ekspertima FBI i privatnom DNK kompanijom, otkrivena su dva moguća osumnjičena lica.

Prema pisanju medija, jedan od njih je bio Vestrom, koji je živeo u blizini u vreme ubistva, a 2016. je optužen za podvođenje tinejdžera za seks.

Prošlog meseca policija ga je pratila na hokejski meč, a kada su videli da se obrisao i bacio maramicu u kantu, rešili su da je uzmu i ispitaju.

Otac troje dece nedugo nakon toga je uhapšen u svojoj kancelariji.

Policija nastavlja istragu i nada se da će porodica žrtve najzad saznati ko je ubio Džeanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Obezbedjenje iz pozarevca

    19. februar 2019 | 19:40

    Mnogi uzimaju tako maramice i pokušavaju da smeste ubistva.....treba razmisliti ,ko vam u kucu ulazi i kao obezbedjenje!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA