Slobodan ubijen na Floridi nakon svađe oko psa: Amerikanac ispalio hice u Srbina, pa izneo sramnu odbranu (FOTO)

Njegova porodica ističe da je Slobodan nastradao bez ikakvog razloga

  • 7

Srbin Slobodan Jakovljević (68) ubijen je 5. februara na Floridi, a u njega je navodno dva hica iz pištolja ispalio komšija Stefan (25), posle kraće rasprave zbog psa, koga je osumnjičeni šetao ulicom bez povoca.

Stefan, koji je pucao u Slobodana, branio se posle hapšenja da je hice ispalio u samoodbrani, prenose mediji iz ove zemlje. Policija je saopštila da je istraga o pucnjavi u Vest Palm Biču i dalje u toku, kao i da je napadač identifikovan i da sarađuje, prenosi Kurir.

Kako se navodi, sukob dvojice muškaraca na ulici, prema dosad prokupljenim dokazima, izbio je zbog pitbul terijera, koga je mladić koji je potegao pištolj vodio bez povoca.

Njegova porodica traži da se ubica kazni Printskrin: wptv.com

- Ijan Stefan pucao je i ubio je mog tatu. Ne plašim se da kažem njegovo ime, on je već uradio najgore. Pošto se njegova prava poštuju i ime ne objavljuje, ja ću biti glas mog oca - objavila je na svom Fejsbuk profilu poruku Đina Bijelić Rizo, ćerka ubijenog Srbina.

Kako je napisala, muškarac je ubio njenog oca bez ikakvog razloga.

- Molim da mi neko objasni kako neko ko oholo hoda sa pištoljem i pit bulom i dalje šeta, a moj tata je na obdukciji. On je kukavica i nadam se da će njegova porodica osetiti isti bol koji je on naneo našoj. Preklinjem nadležne u Vest Palm Biču da istraže svaki trag i da zaštite žrtvu - objavila je ona.

Ona je navela da je njen otac bio miroljubiv čovek, koji bi uvek svakome pomogao.

Očajna porodica Srbina je posle objave da se mladić brani time da je u Slobodana pucao u samoodbrani, pozvala nadležne da reaguju tražeći odgovore na pitanja: Kako je goloruk čovek od 68 godina mogao da ugrozi naoružanog mladića koji uz sebe vodio puštenog pitbula?

Slobodan je šetao nenaoružan Printskrin: wptv.com

SLOBODAN OTIŠAO U SAD U POTRAZI ZA BOLJIM ŽIVOTOM

U izjavi za američke medije ali na svojoj stranici na Fejsbuku ona je ispričala da je njen otac Bob, kako su ga zvali otišao u Ameriku u potrazi za boljim životom.

- Došao je u Ameriku u potrazi za boljim životom, prošao je dug put i time postao američki građanin. Pre oko tri godine sa svojom ženom, mojom mamom Ankom, preselio se ovde na Floridu da uživa u svom životu na jednom od najlepših mesta u SAD. Bob je voleo svoj život - rekla je Slobodanova ćerka.

Kroz suze ona je pozvala svoje prijatelje da se dostojanstveno oproste od njenog oca na mestu na kom je nastradao.

- Ovo se dogodilo jer je život mog oca bio u opasnosti, a ne život drugog čoveka - kroz suze je rekla ona.

Njena majka Anka, samo desetak minuta pre tragedije bila je sa suprugom ispred zgrade, jer su prethodno, kao i svakog dana šetali.

- Ja sam otišla u kuću da se istuširam, a on se nikada više nije vratio - plačući dodala je Anka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jana

    19. februar 2019 | 16:48

    BOB jel?nemam nista protiv za odlaskom mog naroda po svetu,treba ici videti i nauciti nesto jer svet je veliki i ima se sta videti ALI odreci se svog imena identiteta i porekla e to mi je degutantno.OD SLOBODANA NASTA BOB JEL?

  • obezbedjenje iz pozarevca

    19. februar 2019 | 20:27

    Namestili su s'namerom,a mozda je i potplaćen?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA