≫ 

Majka Sergeja Skripalja traži da ga proglase nestalim: Iz ruske ambasade rekli da nemaju predstavu šta se dešava sa dvostrukim agentom

Britanski Sandej tajms preneo je, na osnovu podataka dobro obaveštenog izvbora, da se Skripaljevo stanje pogoršalo i da prima terapiju kod kuće

  • 0

Majka bivšeg dvostrukog agenta koji se izgubio iz očiju javnosti posle incidenta u Solsberiju, zatražila je od ruske policije da Skripalja i njegovu kćerku Juliju proglasi nestalim osobama, kaže Skripaljeva nećaka Viktorija.

Ona je za TAS S rekla da je poslednji put razgovarala telefonom sa svojom rođakom Julijom Skripalj 24. jula 2018. godine, ističući da joj Julija tom prilikom nije rekla kada bi mogla da se vrati u Rusiju.

Julija Skripalj Foto: Tanjug/AP

Portparol ruske ambasade u Londonu prethodno je, komentarišući pisanje medija o narušenom zdravlju Skripalja, inače ruskog državljanina, saopštila da je ambasada izrazila zabrinutost za njegovu sudbinu.

- Nažalost, britanski zvaničnici ne obaveštavaju ambasadu o zdravstvenom stanju Skripaljevih, koji su trenutno u izolaciji. Nemamo predstavu šta se dešava sa njima. Više zahteva koje smo poslali Forin ofisu, ostali su bez odgovora - rekao je portparol, prenosi Tas s.

Prošlog marta Sergej i Julija Skripalj pronađeni su u parku u Salsberiju i utvrđeno je da su otrovani nervnim agensom novičokom, za šta je Velika Britanija optužila Rusiju Foto: Tanjug/AP

Britanski Sandej tajms preneo je, na osnovu podataka dobro obaveštenog izvbora, da se Skripaljevo stanje pogoršalo i da prima terapiju kod kuće.

Prošlog marta Sergej i Julija Skripalj pronađeni su u parku u Salsberiju i utvrđeno je da su otrovani nervnim agensom novičokom, za šta je Velika Britanija optužila Rusiju.

VIDEO: Pogledajte kako ruski lovac presreće švedski špijunski avion iznad Baltičkog mora

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA