Obezglavljeno telo Suzane pronađeno je u torbi sa jezivom porukom: Niko ne može da poveruje šta joj se desilo zbog muža (FOTO) (VIDEO)

Suzana je oteta ispred kuće svoje prijateljice i još je nejasno kako je njen muž primio zahtev za otkup

  • 0

Delovi tela Suzane Karere nađeni su u Koacakoalkosu na istočnoj obali Meksičkog zalivaOna je oteta nedelju dana ranije ispred kuće svoje prijateljice, kada je otišla da pokupi decu.

Obezglavljeno žensko telo nađeno je unutar velike torbe sa porukom, u kojoj se krivi njen muž jer je "odbio da plati otkup". Na zastrašujućem snimku kamere za nadzor vide se njeni otmičari kako je guraju u automobil u nekoliko sekundi.

 

Nedelju dana kasnije su ženini ostaci nađeni u torbi ostavljenoj na ulici.

Osumnjičeni otmičari ostavili su poruku unutar torbe, u kojoj stoji da se njen muž "provodio i nije platio otkup".

Prema pisanju lokalnih medija, ona je obezglavljena, jer traženi otkup u iznosu od 183.871 evra nije plaćen. Nejasno je kako je njen muž primio zahtev za otkup.

Nekoliko sati kasnije je muž potvrdio na Fejsbuku da je ubijena i zahvalio se na podršci tokom cele te nedelje, dok je bila zatočena.

- Hvala vam svima na molitvama i željama da se moja Suzana vrati kući, nažalost to se neće dogoditi. Ona je mrtva - napisao je on.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA