≫ 

Vrištala sam i molila ga da stane, posle svakog udarca mislila sam da ću umreti: Ispovest žene koju je dečko na prvom sastanku tukao više od 4 sata

Sastala se sa njim posle osam meseci dopisivanja na društvenim mrežama

  • 38

Elejni Kaparoz (57) završila je teško povređena nakon što ju je muškarac na prvom sastanku brutalno tukao više od četiri sata. Muškarca je upoznala na internetu, a napad se odigrao u njenom stanu u Rio de Žaneiru.

Nesrećna žena udarana je mnogo puta, a kako je rekla, sa svakim udarcem mislila je da će umreti. Vrištala je za pomoć i molila počinioca da prestane pre nego što se onesvestila.

Pretrpela je višestruke frakture lica, uključujući slomljen nos, teška oštećenja orbitalnih kostiju oko očiju, izgubila zube i zadobila povrede u ustima zbog kojih ima čak 40 šavova. Pored toga, telo joj je puno modrica od šutiranja i rana od ugriza.

Mučan snimak nakon napada, koji je počeo oko 1 sat posle ponoći u subotu i trajao do 5.30 ujutru, pokazuje stan u potpunom neredu. Na snimku se vidi oštećeni namještaj, zidovi umrljani krvlju i sve ukazuje da je žrtva vučena po stanu za vreme napada. Fotografije Elejni Kaparoz više su nego uznemirujuće, oči su joj toliko natekle da ne može da ih otvori.

- Ne osećam se krivim - smireno je rekao napadač koji nije pokazao ni trunku kajanja.

Susedi su intervenisali kada su navodno čuli njene očajne krike za pomoć i upozorili zaštitare zgrade. Agenti su provalili u stan, ali je osumnjičeni pokušao da pobegne sa mesta zločina, piše u izveštaju. Međutim, svi izlazi su već bili zaključani od strane stražara koji su navodno uspeli da ga nadvladaju i zadrže dok policija nije stigla.

Elejni je ispričala da je pozvala studenta prava Seru na večeru prošlog petka. Bilo je to prvi put da su se sreli nakon osam meseci dopisivanja preko društvenih mreža.

- Dugo smo razgovarali onlajn i mislila sam da će se naše prijateljstvo razviti u nešto stvarno dobro. Кada sam ga pozvala u svoj stan, bila sam sigurna u to. Verovala sam da ga poznajem iz naših razgovora - ispričala je ona.

Prema navodima žrtve, užasan napad počeo je nakon što su spavali zajedno. Sera je, kako je ispričala, predložio da se maze i rekao joj "lezi na moje rame tako da možemo spavati umotani zajedno." Složila se, ali satima kasnije probudio ju je brutalni napad.

- Kad sam se probudila, on je bio na meni i počeo je da me udara po licu. Podigla sam ruke da bih se zaštitila, ali on me je onda ugrizao za ruke.

Sera je u policiji tvrdio da je popio mnogo vina i onda zaspao.

On je rekao policajcima da je odlepio kada se probudio i pretrpeo "psihotičku epidemiju" koja ga je "prisiljavala" da udara Elejni četiri sata. Detektivka Adrijana Belem rekla je da će ovo biti okarakterisano kao pokušaj ubistva, kao i da još ne znaju motiv, ali da će složiti kockice. Ako bude osuđen, preti mu 30 godina zatvora.

Sada mu je određen pritvor i poslat je na psihijatrijski pregled.

Elejni je samohrana majka, a njen sin poručio je da se ona polako opravlja i zahvalio svima na podršci.

VIDEO: Društvo opravdava nasilnike, dok sve više žena strada u porodičnom nasilju

(Telegraf.rs/mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad

    20. februar 2019 | 23:43

    Težak bolesnik. Taj je za kavez.

  • Petar

    21. februar 2019 | 08:22

    Kakva je to devojka od 57 godina?

  • Јасмина

    21. februar 2019 | 08:25

    Злостављање је за сваку осуду,али с обзиром на њене године жена је требала да зна колико је тај вид упознавања опасан...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA