≫ 

Horor u vrtiću u Italiji: Vaspitačice vukle i tukle decu, a kamere zabeležile kakvu su noćnu moru trpeli mališani (VIDEO)

Dve vaspitačice su uhapšene 31. januara, a pod istragom je i treća pevačica

  • 0

Dve Kineskinje uhapšene su u Italiji pošto su skrivenim kamerama snimljene kako vuku, udaraju i tuku decu u jednom italijanskom vrtiću, gde su radile kao vaspitačice, prenosi Dejli Mejl.

Zeng Moli (38) i Hong Pingping (26) su zlostavljale decu uzrasta od tri do šest godina, a snimila ih je nadzorna kamera koju je postavila policija iz Toskane.

Starija vaspitačica koja je diplomu stekla u Kini branila se tvrdeći kako su "takve vaspitne metode normalne u njenoj državi i da joj niko nije rekao da ne sme da udara decu štapom".

Štap je, dodaje, koristila kako bi privukla pažnju dece.

Obe vaspitačice radile su u vrtiću u kineskoj četvrti u gradu Prato. Uhapšene su 31. januara, a pod istragom je i treća vaspitačica.

Žrtve, njih nekoliko desetina, su takođe Kinezi, a istraga je pokrenuta u decembru kada je policija nakon dojave postavila kamere u vrtiću.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA