≫ 

Na tvoju porodicu i tebe je bačena crna magija, moraćeš da mi daš svoj nakit: Kako je vračara iz Srbije opelješila devojku iz Beča

Sve je počelo kada je 25-godišnja devojka videla reklamu koju je Srpkinja (37) dala u medijima

  • 8

Srpkinja (37), uhapšena je u Beču nakon što je jednu sugrađanku oštetila za više stotina evra dovodeći je u zabludu da može da skine crnu magiju, prenosi Blic. Gatara je čak od nje uzela i zlatni nakit pod izgovorom da će ga "očistiti" od magije, nakon čega nije želela da ga vrati. Usledilo je filmsko hapšenje.

Sve je počelo kada je 25-godišnja devojka iz Beča videla reklamu koju je Srpkinja (37) dala u medijima, nakon čega joj se i obratila.

Na prvom sastanku, kako piše portal "Kosmo", vračara poreklom iz Srbije konstatovala je da je na 25-godišnjakinju i njenu porodicu bačena crna magija, ali i da je nakit koji devojka poseduje, takođe, uklet, zbog čega joj je predložila da joj ga preda.

Vračara "videla" crnu magiju bačenu na porodicu devojke, Foto: Marija Raca

Proročica iz Srbije joj je objasnila da će nakit morati da odnese svojoj kući kako bi odradila ono što je potrebno da sa njega skine prokletstvo, na šta je devojka lakoverno nasela ni ne sluteći da se iza svega krije pokvareni plan.

VRAČARA NAMAMLJENA U ZAMKU

Nakon primopredaje nakita rastale su se, a problemi su počeli kada Srpkinja nije želela ponovo da se nađe sa devojkom i vrati joj "uklete" dragocenosti.

Videvši da je situacija ozbiljna i da će ostati praznih ruku, devojka je otišla u policiju i ispričala šta joj se dogodilo. Policajci su smislili plan za hvatanje Srpkinje i to tako što će joj napraviti namešteni sastanak i sačekušu.

Nova mušterija koja je ugovarala sastanak sa vračarom iz Srbije bila je žrtvina sestra (34). Ona se u dogovoreno vreme pojavila na zakazanom mestu, a nedugo zatim pojavila se i vračara iz Srbije. Policajci iz Beča su joj odmah stavili lisice na ruke i određen joj je pritvor.

Gatari određen pritvor, Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

IMA JOŠ LAKOVERNIH?

Istraga koja je pokrenuta, trebalo bi da utvrdi koliko novca je Srpkinja zaradila varajući ljude i dovodeći ih u zabludu na ovaj način, a procenjuje se da je samo od 25-godišnjakinje koja ju je prevarila uzela sumu od više stotina evra.

VIDEO: Ovo su demoni srpske mitologije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    11. mart 2019 | 22:07

    To kao onaj lik sto je morao da spava sa zenama da bi im skinuo crnu magiju, a one debilke nasele. 😄

  • cox

    11. mart 2019 | 22:01

    Skidam crnu , stavljam belu magiju.

  • D

    11. mart 2019 | 22:44

    Na slicnu malte ne istu foru je mene jedna babetina davno pokusala da izradi ali na svu srecu ja nisam bila naivna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA