≫ 

Udavila se dva mališana: Džena je zaključala svoja 3 deteta u kolima, jedan se igrao sa menjačem i auto je upao u potok

Prema saopštenju policije, tom prilikom su se Stiv (4) i Rašid (1) utopili, dok je Relin (2) spašen dok je auto još uvek plutao po površini.

  • 1

U strašnoj nesreći u Misisipiju, 11. marta, preminulo je dvoje dece jer ih je majka Džena Monik Pejn (25) ostavila zaključane u kolima i otišla u prodavnicu. Policija je uhapsila majku koja je puštena iz pritvora i braniće se sa slobode.

Troje dece Stiv Smit (4), Rašid Džonson Jr. (1) i Relin Džonson (2) ostali su sami u kolima između pet i deset minuta. Za to vreme četvorogodišnji Smit je ubacio ključeve u kontakt bravu, ubacio menjač u ler, zbog čega je auto krenuo i sleteo u potok. 

Prema saopštenju policije, tom prilikom su se Stiv (4) i Rašid (1) utopili, dok je Relin (2) spašen dok je auto još uvek plutao po površini.

Džena nije mogla da objasni policiji kako je uspela da zaključa kola, a da ključeve ostavi u njima zajedno sa decom, piše nypost.com . Njoj će zbog ovog dela biti suđeno po dve tačke, za ubistvo iz nemara, kao i za zanemarivanje dece.

VIDEO: Bez razmišljanja je skočio u ledenu reku kako bi ih izvukao iz potopljenog auta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    18. mart 2019 | 10:04

    Tako je i moj rukovodilac, samo sreca sto je bio na pumpi sa decom a ne blizu reke pa su kola udarila u neki parkirani bus. Eto vidite ko je sve na mestu rukovodilaca u nasoj drzavi!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA