≫ 

Srbin likvidiran u Johanesburgu dok je vozio motor: Ubice u crnom izletele iz automobila i izrešetale ga (FOTO)

Nastavljena serija ubistava Srba u Južnoj Africi. Na mestu zločina pronađeno više od deset čaura

  • 9

Jugoslav S. (51) iz Beograda ubijen je u Johanesburgu u Južnoafričkoj Republici u subotu pre podne.

Prema poslednjim informacijama iz istrage, kako prenose tamošnji mediji, motivi ove sačekuše i dalje nisu poznati.

Dvojica napadača su osumnjičena da su izletela iz automobila i izrešetala žrtvu koja je u tom trenutku upravljala motorom.

Ispaljeno više od 10 hitaca Foto: ER24

Ubistvo se dogodilo oko 10.30 ujutru u Rudepurtu, delu Johanesburga. Prema rečima svedoka, iz automobila su izašla dvojica muškaraca obučena u crno, sa rukavicama i naočarima.

- Čuo sam šest hitaca. Jedan čovek je pucao u drugog, kada se ovaj srušio. Potom je napadač seo u kola, a iz njih je izašao drugi, koji je nastavio da rešeta osobu na zemlji - ispričao je očevidac za "News24", koji nije želeo da otkriva identitet plašeći se odmazde.

Na ulici je u tom trenutku bilo više ljudi, a jedan prolaznik je navodno slikao automobil kojim su se ubice odvezle. Nakon što je primetio da ih fotografiše, napadač mu je pokazao - srednji prst.

Ekipa Hitne pomoći je stigla posle desetak minuta, ali Jugoslavu S. nije bilo spasa. Intenzivno se traga za osumnjičenima, a mediji spekulišu da je reč o četvorici organizatora ove likvidacije.

Ubijeni Srbi u JAR:

Đorđe Mihaljević - trgovac dijamantima, ubijen u septembru prošle godine u naselju Bedfordvju u Johanezburgu kada se njegov automobil zaustavio na semaforu. Dvojica napadača na motoru prišli su njegovom automobilu i osuli paljbu. Ispao je iz kola i preminuo na licu mesta.

Foto: Facebook/George Mihaljevic

Milan Đuričić Miki - ubica Željka Ražnatovića Arkana, ubijen je 24. aprila prošle godine u Johanezburgu. Napadači su na njega pucali u trenutku dok je stajao na crvenom svetlu na semaforu.

Foto: Privatna arhiva

Darko Kulić - ubijen je u julu prošle godine u Johanezburgu, u istom delu grada u kojem je ubijen i Milan Đurićić Miki. Posle likvidacije spekulisalo se da je likvidiran jer je znao ko je ubio Mikija Đuričića, a navodno je imao veze i sa ubistvom Gorgija - Gorga Darmanovića.

Gorgija - Gorg Darmanović - dvostruki agent iz JAR, ubijen je u maju prošle godine na Novom Beogradu, a navodno se dovodio u vezu s podzemljem te države. Spekulisalo se da je bio dobar prijatelj s Gavrićem i Đuričićem.

Foto: scribd.com

VIDEO: Uznemirujući snimak ubistva na Banovom brdu, likvidacija u po bela dana!

(Telegraf.rs/News24)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tea

    19. mart 2019 | 08:49

    Mafojasi stigli do Juzno africke republike.

  • Putin R.S

    19. mart 2019 | 09:38

    " motivi ove likvidacije nisu poznati"?? Pa sigurno je ubijen zbog ne placenog racuna za struju!!

  • BralE

    19. mart 2019 | 09:11

    Mene je ponekad sramota naseg postojanja, kad vidim kakve tragove mi ostavljamo sirom svijeta! Dzaba nama Tesla, Pupin, Divac, Djokovic, kad ovakav olos ostavlja dublji trag u ocima drugih naroda! U danasnje vrijeme smo u svijetu (na zalost) najpoznatiji kao olos...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA