≫ 

Muž je izašao da baci đubre, a kad se vratio, zatekao je suprugu sa krvavim nožem u ruci: Umislila je da on više voli bebu nego nju (FOTO)

Policija je pronašla oružje ubistva u sudoperi. Nož je još bio prekriven krvlju deteta

  • 1

Jedna Ukrajinka navodno je prerezala grlo svojoj ćerki staroj tri nedelje u naletu besa i ljubomore jer je, kako se navodi, verovala da njen muž voli bebu više od nje.

Majka (21) koja nije identifikovana ubila je svoje dete kada je njen suprug izašao iz njihovog stana na nekoliko minuta u gradu Rivne na severozapadu Ukrajine. Policijski izveštaji kažu da je žena napala svoju bebu kada je njen suprug (26) izašao da baci smeće.

Kada se vratio u stan, video je da su ruke njegove žene prekrivene krvlju, a potom uleteo u spavaću sobu kako bi proverio svoju ćerku i zatekao je kako nepomično leži u lokvi krvi. Šokirani otac je odmah pozvao hitnu pomoć.

Njegova majka Maria Momot je rekla: "On je izašao na nekoliko minuta, a ona je zgrabila kuhinjski nož i prerezala vrat detetu."

Ona je dodala da je njena snaja bila ljubomorna na bebu, jer je mislila da njen muž više voli dete. "Ne mogu da verujem da se sve to dogodilo našoj porodici."

Foto: Nacionalna policija

Prema hitnim službama koje su stigle na mesto događaja, čulo se kako žena pita svog supruga: "Zašto plačeš?"

Policija je pronašla oružje ubistva u sudoperi. Nož je još bio prekriven krvlju deteta.

Portparol policije Anton Kruk potvrdio je da je dete umrlo od rana nanetih noža u predelu vrata. Majka nije mogla da objasni zašto je to učinila, a nije mogla ni da se seti šta je radila tokom dana.

Poznato je da je osumnjičena bolovala odupale mozga u novembru prošle godine. Smatra se da je bolest uticala na mentalno zdravlje žene, a nedavno je bila podvrgnuta lečenju. Otpuštena je iz psihijatrijske ustanove 3. marta, ubrzo nakon porođaja, jer su lekari smatrali da je zdrava.

Foto: Nacionalna policija

Majka je privedena i podvrgnuta je psihijatrijskoj proceni.

Ako ispitivanje pokaže da je majka bila svesna svojih postupaka u vreme izvršenja krivičnog dela, ona će biti optužena za ubistvo maloletnika s predumišljajem i preti joj do 15 godina zatvora ako bude proglašena krivom.

VIDEO:  Da li je ona najveća srpska čedomorka

(Telegraf.rs/Dejli mejl)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tina

    21. mart 2019 | 00:59

    Nebitno da li je luda ali treba je izolovati. Takvoj deca ne trebaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA