≫ 

Stravičan zločin: U poljani pronađeno obezglavljeno telo devojčice (12). Ujak i braća je silovali, a ujna joj odsekla glavu srpom

Ujak i jedan brat su uhapšeni, dok se drugi brat još nalazi u bekstvu

  • 7

Neimenovana devojčica stara 12 godina iz Indije, pronađena je obezglavljena i silovana na poljani izvan njenog sela. Za njom je bila raspisana potraga kada je njen otac video da se nije vratila iz škole, zbog čega je alarmirao čak i policiju.

Nažalost, posle kraće pretrage terena, njeno telo je pronađeno obezglavljeno, a kako su pokazali izveštaji veštaka, ona je pre smrti preživela i grupno silovanje.

Na licu mesta, pored leša, stajali su i devojčicina gardaroba, kao i srp sa kojim joj je glava odsečena.

Nakon što su pronašli obezglavljeno telo maloletne devojčice, policija je uhapsila njenog ujaka kao i jednog od braće, za koje se utvrdilo da su devojčicu silovali, mučili, a na kraju i ubili.

Policija je počela da sumnjiči ujaka za ovo monstrouzno delo kada je on tokom davanja iskaza za ubistvo okrivio čoveka sa kojim je bio u sporu oko zemljišta, da bi daljim ispitivanjem isplivala šokantna i monstruozna uloga čitave porodice u ubistvu i silovanju.

Kako se navodi, devojčicu si ujak i njena dva brata sačekali posle škole i odveli su je do ujakove kuće gde su je grupno silovali. Nakon što je zapretila da će sve prijaviti, njena ujna je odlučila da je zadavi i zataškala zločin.

Nije rečeno ko je od njih odsekao devojčici glavu srpom. Prema saopštenju indijske policije, ujak i jedan brat su uhapšeni, dok se drugi brat još nalazi u bekstvu.

VIDEO: Decu u 90 odsto slučajeva seksualno zlostavljaju bliske osobe

(Telegraf.rs/Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • s

    20. mart 2019 | 23:34

    Ne postoje reci za te monstrume! Kako ih kazniti, kada ni jedna kazna za ovo nije dovoljna.

  • Лицемер

    21. mart 2019 | 05:34

    Ове звери треба живе спалити да им се затре семе болесно.

  • Aca

    20. mart 2019 | 23:52

    Zlo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA