≫ 

Jedan od najvećih udesa u istoriji auto-puteva: 6 kilometara blokiranog puta i više od 50 učesnika u lančanom sudaru (FOTO) (VIDEO)

Lekari u Los Anđelesu se trenutno bore za život 22-mesečne bebe, koja je ujedno i najteže povređena

  • 1

Najmanje 12 ljudi je povređeno, a jedna beba se bori za život u lančanom sudaru bar 50 automobila i kamiona na međudržavnom putu broj 5 na jugu Kalifornije, nadomak Los Anđelesa, piše Today. Kako navodi fresnobee.com, reč je o najmanje 10 odvojenih sudara koji su doveli do haosa i zastoja na putu koji je potrajao tri sata.

Jedan kamion je zapaljen, a automobil "sedan" izgoreo je do neprepoznatljivosti. Oba vozila izgorela su tokom sudara.

Kako navode lokalni mediji, uzrok karambola na putu je gusta magla. Izveštaji o sudarima počeli su da pristižu oko 14.45 časova, po lokalnom vremenu.

Usred haosa, vide se automobili prevrnuti na krov i krhotine svuda po putu. Gust crni dim se vije iznad puta, kao posledica eksplozije vozila.

Beba stara 22 meseca je u kritičnom stanju, njeno ime ni pol nisu otkriveni. Lekari u Los Anđelesu se trenutno bore za njen život.

Bar 16 osoba je prevezeno u bolnicu u Santa Klariti, navodi fresnobee.com. Kako se dalje navodi, ima i povreženih životinja, tačnije konja.

Na potezu dugačkom oko 6 kilometara zarobljeno je oko 100 vozila koji su ostali zarobljeni između odvojenih sudara.

MAGLA - UBICA BROJ JEDAN

Magla se smatra ubicom broj jedan u ovoj zemlji, kada su u pitanju razlozi zbog kojih dolazi do sudara. "Tuli" magla formira se pri tlu u Centralnoj dolini, posle kiša, u periodu od novembra do marta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA