≫ 

Saznao je da se u njegov komšiluk doselio ubica bebe: Namamio ga je u stan i unakazio tako da te fotografije nisu smeli da pokažu na sudu (VIDEO)

Prijatelji su mu nakon toga pomogli da se otarasi tela

  • 0

Muškarac koji je izbo na smrt ubicu deteta u Velsu osuđen je na 24 godine zatvora.

Ieuan Harlej (23) ubio je Davida Gauta 2. avgusta prošle godine nakon što je otkrio da je Gauta 1985. ubio 15-mesečnog dečaka.

Gaut je proveo 32 godine u zatvoru nakon što je ubio dečaka Či Ming Šeka 1985. godine.

Tužioci su rekli da je Gaut namamljen u stan suseda Davida Osborna pre nego što je bio izboden najmanje 150 puta dok je još bio živ i još 26 puta nakon smrti. I nokti su mu bili odsečeni, prenosi Metro.

Osborn (levo) i Harlej (desno) uhvaćeni na kameri u prodavnici Foto: GWENT POLICE

Kako je rečeno na suđenju, Harlej je za ubistvo koristio najmanje jedan nož, a onda je šrafcigerom napravio takve rane na žrtvi da fotografije nisu ni prikazane poroti.

Harlej i njegovi prijatelji Osborn i Daran Evešam pokušali su da sakriju telo nakon ubistva, pa su zapalili automobil u kojem je bio. Policija je kasnije pronašla odeću sa mrljama krvi ma obali reke, blizu mesta na kojem su Osborn i Evašam snimljeni na nadzornoj kameri.

U torbi su pronađeni krvavi peškiri i čaršavi, čarape, donji veš kao i trenerke.

Kako prenosi Metro, oni su žrtvu namamili u stan u noći ubistva. Osborn je ispričao kako je bio u kuhinji, kada je čuo da Gaut vrišti jer ga je Harlej napao nožem.

- Kada sam ušao u sobi video sam prijatelja kako drži krvav nož i stoji pored Gautovom tela. Upitao sam ga zašto je to uradio u mom stanu, a on mi je rekao da ne brinem i da ćemo očistiti sve, a onda je nastavio da bode telo - dodao je on.

Iako je Harlej na suđenju negirao da je imao veze sa ubistvom, on je osuđen i provešće 24 godine u zatvoru.

VIDEO: Nad Ivaninim ubicom izvršena je poslednja smrtna kazna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA