Barbara Buš je krivila Trampa za srčani udar: Na njenom stolu u trenutku smrti sat je "otkucavao" kraj predsednika SAD (FOTO)

Tokom glasanja za predsednika 2016. godine, Barbara nije izabrala ni Trampa ni Hilari Klinton, već je upisala ime svog sina Džeba

  • 1

Barbara Buš je toliko mrzela trenutnog predsednika SAD Donalda Trampa da je na stočiću u spavaćoj sobi držala sat koji je otkucavao vreme koje mu je preostalo na čelu države.

Bivša prva dama preminula je u aprilu 2018. godine u 92. godini. Njen suprug Džordž Buš stariji preminuo je nekoliko meseci ranije.

Ona je okrivila sadašnjeg predsednika za rasplamsavanje njenog urođenog srčanog stanja, trenutak za koji je mislila da je u to vreme bio srčani udar, prema predstojećoj knjizi novinara USA Tudej Suzan Pejdž.

Sat koji odbrojava vreme Foto: amazon.com

Tokom glasanja za predsednika 2016. godine, Barbara nije izabrala ni Trampa ni Hilari Klinton, već je upisala ime svog sina Džeba.

Kada je umrla, na stočiću pored njenog kreveta stajao je sat koji je otkucavao vreme do kraja Trampovog predsednikovanja.

- Sat prikazuje koliko je sati, minuta i sekundi ostalo do kraja Trampovog mandata - piše u knjizi.

Foto: Tanjug/AP

Barbara Buš je sat uvek nosila sa sobom i volela je da gleda u njega.

Kada je Tramp došao na čelo države, govorila je da su oni "jaka zemlja i da će se sve srediti".

- Putin ga je podržao, za ime Boga. Putin ubica! Putin najgori! Podržao je Trampa, to je potvrda koju ne želiš - izjavila je gospođa Buš 2016. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA