≫ 

Studentkinja je izašla u noćni provod, a onda je ušla u pogrešan auto: Nekoliko sati kasnije su pronašli njeno beživotno telo (FOTO)

Samantini prijatelji prijavili su njen nestanak 12 sati nakon što je izašla iz bara

  • 1

Samanta Džosepson (21) nazvala je Uber da je pokupi nakon izlaska u Južnoj Kaliforniji. No, umesto u auto Ubera, ušla je u automobil ubice. Nekoliko sati kasnije njeno telo pronašli su lovci u polju.

Studentkinja je ušla u crni autobil u dva sata ujutro u petak. Policijski istražitelji misle da je u njega ušla greškom jer je mislila da je to Uber koji je poručila. Nekih 14 sati kasnije i 150 kilometara dalje, u šumskom području pronašli su njezino telo.

Policija za ubistvo sumnjiči Natanijela Dejvida Rovlanda (24) kojeg je policija zaustavila u subotu ujutro, dve ulice dalje od mesta gde smatraju da je pokupio Samantu. U automobilu su pronašli njen mobilni telefon i krv, kao i razna sredstva za čišćenje, uključujući i izbeljivač, javlja Mirror.

Samantini prijatelji prijavili su njen nestanak 12 sati nakon što je izašla iz bara. Zabrinuli su se jer im se od onda nije uopšte javljala. Policija trenutno slaže sve komadiće slagalice kako bi utvrdili šta se tačno dogodilo kobne večeri.

Obzirom da je studentkinja, Samanta je živela u studentskom domu zajedno sa dve cimerke sa kojima je te večeri bila u provodu. Policija je pregledala i video nadzor bara u kojem su bile i videli da je Samanta oko dva sata ujutro izašla ispred bara i čekala prevoz. Bila je sama i pričala je na telefon.

Izbacivač je zadnji koji ju je video pre nego što je ušla u auto. Nakon što je otišla, automobil Ubera koji je trebao da je pokupi došao je ispred bara, no, kako je više nije bilo, otkazao je vožnju.

I dalje nije poznato zašto je Rovland ubio studentkinju, no trenutno je u pritvoru.

Samanta je ove godine trebala da diplomira i da upiše pravni fakultet na koji je već bila i primljena. Njena porodica je van sebe od tuge.

- Uvek će mi nedostajati moja devojčica i voleću je do kraja svog života - napisao je njen otac na Fejsbuku.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Linz

    2. april 2019 | 18:09

    Eh ljudi moji, divlji zapad je to, sto je jos gore, zarazili su i nas u ex Yugi, svaki ubogi dan pljacke, silovanja ubistva, suicidi, od svih najgori politicari,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA