≫ 

Na Malti pala balkanska narko-banda: Uhapšeni Srbi i Hrvat, krili drogu u automobilu i garaži (FOTO)

Među uhapšenima je i jedan državljanin Malte

  • 2

Četvorica muškaraca, među kojima je jedan Hrvat i dvojica Srba, uhapšena su na Malti nakon što je policija kod njih pronašla 65 kilograma kanabisa.

Nakon nekoliko nedelja posmatranja, pripadnici Jedinice za narkotike zaustavili su četvoricu muškaraca u gradu Gziri, prenosi Malta tudej.

U automobilu 40-godišnjeg stanovnika grada Kormi pronađeno je 17 kilograma, dok je 47 kilograma pronađeno u garaži u Gziri.

Foto: Pulizia Ta Malta

Policija je zaplenila i ranac sa još jednim kilogramom kanabisa, kao i male količine smole kanabisa. Muškarcima je oduzeto 17.000 evra u gotovini.

Među uhapšenima je jedan državljanin Malte, 42-godišnji Hrvat koji živi u Gziri i dvojica Srba - 36 i 37 godina, koji žive u Msidi i Naksaru.

Oni su danas izvedeni pred sud i trojica od njih su zadržana u pritvoru pod optužbom da su trgovali narkoticima i odbijeno im je pravo na kauciju.

Foto: Pulizia Ta Malta

Sajt navodi da se radi o C. Ž. (37), Z. Ć. (42) koji su optuženi za uvoz ekstazija, posedovanje i prodaju kanabisa unutar palate gde se okupljaju mladi. Oni su se izjasnili da nisu krivi i zatražili su da budu oslobođeni, ali njihov zahtev je odbijen.

Maltežanin (40) optužen je za učešće u organizaciji prodaje kanabisa i posedovanje droge.

VIDEO: Srbin uhapšen na Haitiju kao deo bande naoružane do zuba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CRNI

    3. april 2019 | 12:32

    Svuda nas promovisu, pravi ambasadori Srbije

  • Ivangm😀

    3. april 2019 | 17:04

    Pa kako nebi bilo sumljivo otkud SRBIN I HRVAT zajedno....🤣🤣😂😂🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA