Isplivalo još 100 kg kokaina u Rumuniji: Talasi izbacili pakete na obalu Crnog mora, sumnja se da je droga sa broda koji se prevrnuo u delti Dunava

Pakete sa drogom pronašli građani

  • 1

Rumunska policija pronašla je desetine paketa kokaina ukupne težine oko 100 kilograma koje su talasi izbacili na obalu Crnog mora, a nadležni pretpostavljaju da je ova droga deo tovara koji je otkriven na brodu koji se pre desetak dana prevrnuo u delti Dunava.

Prema policijskim izvorima, pakete su pronašli građani na plažama rumunskog primorja i upozorili vlasti, prenose rumunski mediji.

Policija grada Konstance upozorila je građane da ne otvaraju pakete na plaži, jer sadrže opasne materije, već da pozovu najbližu policijsku stanicu.

Na obali Crnog mora u toku je velika operacija u vezi sa krijumčarenjem narkotika kojom rukovode rumunsko tužilaštvo, policija, žandarmerija i graničari.

Rumunske vlasti zaplenile su pre deset dana više od tone kokaina visokog kvaliteta koji je bio skriven na brodu koji se prevrnuo u Delti Dunava, a tada je saopšteno je i da je policija privela dvojicu Srba.

Ulična vrednost zaplenjene droge procenjuje na 300 miliona evra, preneo je AP.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    7. april 2019 | 07:47

    Seljaci su puni kokaina... svako je našao po neki paketić od 100 kg. Pa posle pričajte kako je jeftina zemlja tamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA