≫ 

"Nisam je ubio, umrla je tokom seksa": Gosti su čuli snažan vrisak u hotelskoj sobi, a onda su saznali da je prelepa Ana mrtva

Dečko je sišao do recepcije i uspaničeno rekao da mu devojka ima zdravstvenih problema

  • 2

Ana Florens Rid (22) iz Velike Britanije pronađena je mrtva u hotelskoj sobi u švajcarskom gradu Lorkanu. Gosti i osoblje hotela pozvali su policiju nakon što su čuli vrištanje iz sobe u kojoj je 22-godišnjakinja bila sa svojim dečkom (29) iz Nemačke.

Njen partner je priveden, a policiji je rekao da je Ana umrla jer su seks igrica krenule po zlu.

U utorak oko 6:30 sati ujutru, Anin dečko napustio je njihovu sobu, spustio se do recepcije i uznemireno rekao recepcioneru da njegova devojka ima nekih „zdravstvenih problema“.

Najverovatnije je umrla od gušenja, Foto: Facebook

Recepcioner je po njegovom glasa shvatio da se radi o ozbiljnoj situaciji pa je  pozvao hitnu pomoć. Kada su lekari ušli u njihovu sobu, pronašli su devojku na podu kupatila. Pokušali su da je reanimiraju, ali joj nije bilo pomoći. Posle toga je pozvana policija. Njen dečko će biti zadržan u pritvoru i optužen za ubistvo.

Devojka je pronađena mrtva s manjim prelomima i posekotinama na telu, pišu švajcarski mediji, prenosi Daily Mirror. Policija je saopštila da je najverovatnije umrla od gušenja.

Foto: Facebook

Švajcarska policija u kontaktu je s britanskom kako bi telo devojke što pre dopremili njenoj porodici.

VIDEO: Lutke za seks se prodaju na veliko i postoji velika opasnost da će uskoro mnogi zaboraviti razliku između žive osobe i igračke

(Telegraf.rs/dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    11. april 2019 | 23:14

    PRE PAR GODINA JE ISTO U CIRIHU STRADALS DEVOJKA U HOTELU ZBOG MENADZERA BANKE KOJI JE UPRAZNJAVAO IGRU U KREVETU TIME STO JE SALOM GUSIO DA BI DOZIVEO ORGAZAM ALI JE MALO VISE ZATEGAO SVILENI SAL!!!! PERVERZNE IGRICE!!!!

  • Zoran

    11. april 2019 | 23:45

    Par preloma malo gusena pa sigurno od njega nija se sama gusila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA