≫ 

Detalji brutalnog ubistva psihijatra iz Kalifornije: Trudna Plejboj zečica je završila u zatvoru, policija u njenoj kući pronašla mrlje od krvi (FOTO) (VIDEO)

Kelsi je uhapšena u Kaliforniji 21. marta, a bila je u društvu svog deteta i dečka, koji tada nije bio osumnjičeni. U subotu je izručena saveznoj državi Nevada

  • 1

Kelsi je optužena za ubistvo Foto: Facebook

Dve cimerke, uključujući i bivši Plejboj zečicu, prebačene su u zatvor zbog ubistva psihijatra koji im je plaćao kiriju, dok dečko Plejbojevog modela ostaje na slobodi, prenosi Dejli Mejl.

Bivša manekenka Kelsi Nikol Turner (25), koja je navodno trudna i barmenka u kazinu Dijana Nikol Pena (30), trenutno se nalaze u zatvoru u Las Vegasu zbog ubistva doktora Tomasa Kirka Burčarda.

Kelsin dečko, Džon Logan Kenison (27) za sada ostaje na slobodi. Svo troje su trentuno optuženi zbog ubistva i zaveru da počine ubistvo.

Kelsi je uhapšena u Kaliforniji 21. marta, a bila je u društvu svog deteta i dečka, koji tada nije bio osumnjičeni. U subotu je izručena saveznoj državi Nevada.

Pena je uhapšena u subotu, ali okolnosti oko njenog hapšenja ostaju nejasne.

Ubijeni psihijatar, za kog se veruje da je imao intimnu vezu sa osumnjičenom Foto: Privatna arhiva

Telo ubijenog doktora je pronađeno u gepeku mercedesa u pustinji izvan Las Vegasa 21. marta ove godine. Patolog je istakao da se ovde radi o ubistvu i da je doktor više puta udaren u glavu neidentifikovanim predmetom.

Lekar je takođe imao i rane koje su nastale kada je pokušavao da se odbrani.

Policija kaže da je automobil registrovan na Kelsi i da su otisci prstiju svo troje osumnjičenih pronađeni u vozilu.

Burčard je psihijatar iz Salinasa u Kaliforniji, a Kelsi je poznavao dve godine i za to vreme joj je dao oko 300.000 dolara.

Ove tvrdnje je iznela njegova dugogodišnja devojka Džudi Earp. Ona je istakla da je Tomas potpisao ugovor o zakupiu kuće u Salinasu gde je Kelsi živela sa majkom i decom, pre nego što se preselila u Las Vegas 2018. godine.

Iznela je tvrdnje da je Kelsi, koja se pojavljivala u brojnim časopisima, rekla Tomasu da ne može da se kvalifikuje za zakup kuće.

Mediji pišu da je Kelsi trudna Foto: Facebook

U Las Vegasu je živela sa dečkom, kao i sa Peneom i još nekim cimerima.

Policija kaže da je lekar putovao iz Salinasa za Las Vegas 1. marta kako bi posetio Kelsi i platio joj stanarinu za kuću koju je delila sa drugim osumnjičenima.

U istrazi je otkriveno da je Kelsi sa ubijenim doktorom imala intiman odnos. Potom je 2. marta jedna pijana žena upala kod Kelsi u kuću i počela je da se svađa sa njom ali ju je doktor odveo.

Kelsi je bila zabrinuta da će ta žena reći doktoru da ona ima momka, rekao je svedok policiji. Prema poznatim informacijama, Kelsi je tog dana bila veoma uznemirena i davala je nasilne izjave.

Policija veruje da se ubistvo dogodilo sledećeg dana 3. marta. Kelsi je navodno 4. marta ponudila jednom muškarcu 20 dolara da očisti mrlje od krvi iz njene kuće, tvrdeći da je u pitanju crno vino.

Ubijeni psihijatar joj je plaćao kiriju za kuću, do svoje smrti joj je dao oko 300.000 dolara Foto: chomp.org

Policija je mrlje od krvi otkrila na više mesta u kući, ali su mahom bile skoncetrisane na dušeku u spavaćoj sobi na spratu.

Kelsi, njen dečko i cimerka su potom napustili grad, pa su nakratko ostali u hotelu i kazinu, da bi na kraju isključili mobilne telefone.

Mediji su preneli da je telo ubijenog lekara pronađeno 7. marta. Potom je Kelsi sa dečkom pobegla u Kalifoniju.

Džudi, devojka ubijenog lekara, istakla je da je Tomas patio od Alchajmerove bolesti. Ona je međutim odbila da objasni kako su se Tomas i Kelsi upoznali, tvrdeći da Plejboj zečica sigurno nije jedan od njegovih pacijenata.

Pojedini izvori tvrde da je Kelsi upoznala doktora preko interneta.

(Telegraf.rs/Dejli Mejl)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA